Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου (29/12/12) Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) ενώνει τους πολιτικούς "αντιπάλους"!

Σε ένα καταιγισμό δηλώσεων προέβησαν οι "αντίπαλοι" στις Προεδρικές εκλογές, υποψήφιοι και κόμματα, στην αναγγελία καθόδου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στις Προεδρικές εκλογές. Αναμάσησαν τα γνωστά συνθήματα περί φασισμού, ναζισμού και χούντας, αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως η υποψηφιότητα του Εθνικιστικού κινήματος, έχει όλα τα εχέγγυα επιτυχίας.


Είναι ξεκάθαρος ο φόβος που έχει κατακλύσει τα διάφορα εκλογικά επιτελεία, τα οποία βλέπουν οι ψήφοι να μην μαζεύονται και οι στρατηγικές τους να ανατρέπονται. Είναι επίσης άξιο προσοχής πως οι μέχρι πρότινος διαπρύσιοι αντίπαλοι, ενώθηκαν ξαφνικά κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος. Ο λόγος είναι απλός. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι ο μοναδικός αντισυστημικός φορέας, το μοναδικό κόμμα που βρίσκεται απέναντι στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Κύπρου.

Η παρουσία εκπροσώπων ενός νόμιμου πολιτικού κινήματος από την Ελλάδα, του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, ασφαλώς και έχει θορυβήσει τα κόμματα του κατεστημένου. Αυτοί που προκλητικά μιλούν για ανεπιθύμητους, να έχουν υπόψη πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει λάβει μισό εκατομμύριο ψήφους στις τελευταίες εκλογές, ενώ οι τρέχουσες δημοσκοπήσεις του δίνουν υπερδιπλάσια ποσοστά.

Για όσους λοιπόν θεωρούν πως τους χαλάσαμε την γιορτή, να γνωρίζουν πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα είναι παρόν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, έτοιμο να δώσει την μάχη του για μια Κύπρο Ελεύθερη Ελληνική.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις