Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (28/12/12) Απάντηση στις δηλώσεις Λιλλήκα


Στην γνωστή λαϊκή ρήση «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» προσέφυγε ο υποψήφιος για τις προεδρικές, κ. Γιώργος Λιλλήκας, βλέποντας πως οι οποιεσδήποτε βλέψεις του για να αδράξει ψηφοφόρους από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εξανεμίζονται, μετά την ανακοίνωση μας ότι θα κατέλθουμε στις προεδρικές εκλογές με δικό μας υποψήφιο.


Όσο αφορά τις νεοναζιστικές θεωρίες και ιδεολογίες που αναφέρει ο κ. Λιλλήκας, να αναφέρουμε για πολλοστή φορά ότι τόσο εμείς σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), όσο και ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, δηλώνουμε ότι είμαστε ένα καθαρά Εθνικιστικό Ελληνικό κίνημα. Όλα τα άλλα βρίσκονται στην σφαίρα φαντασίας κάποιων, που ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπο να πλήξουν τα κινήματά μας, βλέποντας την συνεχιζόμενη ανοδική μας πορεία. Παράλληλα να ενημερώσουμε τον κ. Λιλλήκα και το επιτελείο του ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό Εθνικιστικό κόμμα, που εκπροσωπεί ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού στο κοινοβούλιο, που σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη.

Να υπενθυμίσουμε επίσης, ότι πριν λίγο καιρό, όταν κατηγορούσαν τον κ. Λιλλήκα ότι δήθεν «στελέχη» του Ε.ΛΑ.Μ. και της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στο επιτελείο του, για λόγους ψηφοθηρικούς το διέψευσε αλλά δεν καταφέρθηκε τότε εναντίον μας. Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του φυσικά την ελπίδα να αδράξει ψήφους από το κόμμα μας. Τώρα που δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο θυμήθηκε να μας κατηγορήσει;

Κλείνοντας κάνουμε και εμείς με την σειρά μας κάλεσμα στον κόσμο, όπως απομονώσει τους καιροσκόπους και τους ψηφοθήρες πολιτικάντηδες. Όλους αυτούς που άλλαξαν δεκάδες προσωπεία όλα αυτά τα χρόνια για να βρίσκονται στην εξουσία. Όλους αυτούς που θυμήθηκαν λίγους μήνες πριν τις εκλογές να το παίξουν πατριώτες και εθνικιστές. 

Και ο νοών νοείτω…

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις