Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Κατάμεστα τα γραφεία Λευκωσίας στην οργανωτική συνάντηση την Παρασκευή 28/12


Κατάμεστα τα γραφεία της κεντρικής διοίκησης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) στην Λευκωσία, την Παρασκευή 28/12, όπου έγινε η οργανωτική συνάντηση για τις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές.Τα γραφεία γέμισαν με φίλους, μέλη και υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, οι οποίοι έδειξαν διάθεση και προθυμία να συμβάλουν στην δύσκολη αυτή πολιτική μάχη που θα δώσουμε.

Ομιλίες απηύθυναν ο υποψήφιος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και ο πρόεδρος του κινήματος μας Χρίστος Χρίστου.

Ο συναγωνιστής και υποψήφιος του κινήματος μας, δήλωσε πως θα σταθεί αντάξιος των προσδοκιών του κινήματος, και πως θα δώσει αυτή τη μάχη με χαρά και περηφάνια.

Ο συναγωνιστής και Πρόεδρος Χρίστος Χρίστου, τόνισε την ανάγκη να δουλέψουμε σκληρά ούτως ώστε να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογές. Επίσης απηύθυνε έκκληση προς όλους τους φίλους, τα μέλη και τους υποστηρικτές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) να πυκνώσουν τις τάξεις μας και να συμβάλουν, με κάθε τρόπο στον αγώνα αυτό.

Τα μηνύματα που άφησε πίσω της η συνάντηση είναι αισιόδοξα, το συμπέρασμα είναι πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τρομοκράτησε τους πολιτικούς του αντιπάλους με την απόφαση του να κατέλθει στις εκλογές.

Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες.
Δημοφιλείς αναρτήσεις