Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου (19/12/12) συμπαράσταση στους ωρομίσθιους υπαλλήλους


Με το παρόν δελτίο τύπου το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να εκφράσει την αμέριστη του συμπαράσταση προς τους ωρομίσθιους υπαλλήλους που πλήττονται από τα μέτρα που επιβάλλει η Τρόικα, σύμφωνα με τα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ από την βουλή.

Δυστυχώς οι κυβερνώντες με τις ευλογίες των κοινοβουλευτικών κομμάτων κατάφεραν να δημιουργήσουν τεράστιο οικονομικό έλλειμμα και οδήγησαν την χώρα μας στην δανειακή σύμβαση, αφού ήταν ανίκανοι να πάρουν οποιαδήποτε μέτρα.

Αυτή την στιγμή χιλιάδες συμπατριώτες μας απειλούνται να χάσουν την δουλειά τους και κανένας δεν νοιάζεται, αν το πρόβλημα της ανεργίας αυξηθεί κατακόρυφα και οδηγήσουν χιλιάδες οικογένειες συμπατριωτών μας να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων του εργαζόμενου λαού και καλεί τον απανταχού Κυπριακό Ελληνισμό να συνεχίσει τις δυναμικές του κινητοποιήσεις μακριά από κομματικές ταμπέλες και σύσσωμοι να κατεβούν στους δρόμους για να διεκδικήσουν τα δίκαια τους.  Πραγματικός προστάτης των εργαζομένων είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός. Ούτε ο καπιταλισμός της φιλελεύθερης δεξιάς, αλλά ούτε και ο κομμουνισμός της αριστεράς, που σκοπό έχουν να υποδουλώσουν την εργατιά.

Παράλληλα δε, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα ήθελε να εκφράσει τον προβληματισμό του για τις κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν με την απόλυση των ωρομίσθιων υπαλλήλων. Ποιοι θα κληθούν να καλύψουν τις θέσεις που θα μείνουν κενές; Μήπως ιδιωτικές εταιρίες που θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτικάντηδων;

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις