Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου (15/12/12) για την πρόταση Αναστασιάδη περί αποκοπής επιδομάτων πολιτικών προσφύγων και Τ/κ


Η καρέκλα και η εξουσία, αρκούν για κάποιους ώστε να κάνουν στροφές 180 μοιρών στην πολιτική τους, για ψηφοθηρικούς βεβαίως λόγους. Ο λόγος για τον υποψήφιο πρόεδρο και πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να μαζέψει τους πατριωτικά σκεπτόμενους Έλληνες της Κύπρου. Σύμφωνα λοιπόν με πρότασή του, θέλει να αποκοπούν τα επιδόματα και η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των αιτητών πολιτικών προσφύγων και των Τ/κ που δεν διαμένουν στις ελεύθερες περιοχές.

Απλά να θυμίσουμε πως το 2009, ο ΔΗΣΥ έβγαζε καταδικαστικές ανακοινώσεις και έστελνε τον πρόεδρο της ΝΕΔΗΣΥ, να παραστεί μαζί με Τ/κ, λαθρομετανάστες και αριστεριστές, σε παράνομη αντισυγκέντρωση εναντίον εκδήλωσης του κινήματός μας κατά των λαθρομεταναστών, που πρώτο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο διοργάνωσε στην Κύπρο. Αυτό λοιπόν το κόμμα, έρχεται σήμερα και ρίχνει πατριωτικές κορώνες χωρίς να έχει πρόθεση να εφαρμόσει ούτε τα μισά από αυτά που λέει.

Από την άλλη η απάντηση του ΑΚΕΛ, δεν μας παραξενεύει καθώς το κομμουνιστικό κόμμα με τις "τροϊκανές" τσέπες, έχει αυτοανακηρυχθεί σε προστάτη του κάθε τριτοκοσμικού λαθρομετανάστη, αφού σε αυτόν βλέπουν τον μελλοντικό τους ψηφοφόρο.

Καλούμε τον λαό να μην πέφτει στην παγίδα των προεκλογικών εξαγγελιών που μετεκλογικά θα μείνουν κενό γράμμα και να μην πέφτει στην παγίδα της πόλωσης μεταξύ των υποψηφίων, που έχουν ως σκοπό να τον αποπροσανατολίσουν από τα καυτά προβλήματά του.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις