Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (11/12/12) για την αυριανή πορεία διαμαρτυρίας πολυτέκνων


Στους δρόμους θα βρεθούν αύριο το πρωί και οι πολύτεκνοι. Ακόμα μια ομάδα αγανακτισμένων συμπατριωτών μας διαμαρτύρεται για τις περικοπές επιδομάτων που προνοούν τα μέτρα του Μνημονίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες συζητείται η κατάργηση του επιδόματος μάνας, μείωση του επιδόματος τέκνου και της φοιτητικής χορηγίας, μέτρα τα οποία είναι δυσβάστακτα για τις πολύτεκνες οικογένειες. Μέτρα τα οποία κατ’ επέκταση εξωθούν τον λαό μας στην υπογεννητικότητα και τις ήδη πολύτεκνες οικογένειες να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.


Ήδη στην Κύπρο υπάρχει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας και σε συνδυασμό με την συνεχώς αυξανόμενη εισροή των ξένων στο νησί μας, απειλείται  με δημογραφική αλλοίωση το νησί μας. Οι πολιτικάντηδες μας αφουγκραζόμενοι το τεράστιο αυτό πρόβλημα, όφειλαν να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού το θέμα της δημογραφικής ανάπτυξης και όχι να οδηγούν τον λαό μας προς την εξαφάνιση.

Βαριές φορολογίες, οι αποκοπές επιδομάτων της μητρότητας και των πολυτέκνων, οδηγούν τους νέους στο να διστάζουν να κάνουν οικογένεια και κυρίως να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά ή ακόμη και να τεκνοποιήσουν, αφού τείνουν να μετατρέψουν τα παιδιά ως είδος πολυτελείας. Αντίθετα δίνουν τεράστια προνόμια και επιδόματα στους αλλοδαπούς, καθιστώντας το νησί μας έναν ελκυστικό προορισμό για κάθε μετανάστη, αφού σε όλους αυτούς φαντάζει σαν γη της επαγγελίας.

Δυστυχώς η αδέξια πολιτική που ακολουθείται εδώ και τόσα χρόνια από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, με τις ευλογίες όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων οδηγούν το νησί μας στην πολυπολιτισμικότητα και με μαθηματική ακρίβεια προς την δημογραφική αλλοίωση.

Για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) η αύξηση πληθυσμού αποτελεί κύριο μέλημα και όχι μόνο πρέπει να διαφυλαχτούν οι υπάρχουσες οικογένειες αλλά να θεσπιστούν και τα κατάλληλα μέτρα που θα οδηγήσουν σε σημαντική αύξηση των γεννήσεων.

Κλείνοντας το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα θα ήθελε να χαιρετίσει την αυριανή αντιμνημονιακή κινητοποίηση των πολυτέκνων οικογενειών, και να καλέσει όλους τους συμπατριώτες μας να βγουν στο δρόμο να αντισταθούν στον νέο κατακτητή.
Ας ασκήσουμε σαν πολίτες πιέσεις για να υπάρξει επιτέλους διαφάνεια στο ποιοι διασπάθισαν τα χρήματα από τα ταμεία και καλούν σήμερα τις μικρομεσαίες τάξεις να πληρώσουν τα σπασμένα.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις