Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Γέμισαν σημαίες του ψευδοκράτους οχήματα στην Πάφο

Ανενόχλητοι χτύπησαν για ακόμη μία φορά άγνωστοι σχηματίζοντας τη σημαία του ψευδοκράτους σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου Πάφου. Η προσβλητική αυτή ενέργεια αποτελεί συνέχεια των ενεργειών σε διάφορα χωριά της επαρχίας Λάρνακας όπου Τουρκο"κύπριος" ύψωσε την τουρκική σημαία στην εκκλησία.


Πλέον η πατρίδα μας έχει μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να μεταβεί στο χώρο που ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία και να κάνει ότι θέλει. Εδώ και λίγα χρόνια έχει καταστραφεί κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής, με τους κυβερνώντες να αδιαφορούν και να σκύβουν το κεφάλι στην τουρκική λαίλαπα που απειλεί να επιφέρει το βιολογικό τέλος του ελληνισμού.

Απέναντι σε όλα αυτά στέκεται το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έτοιμο να φράξει το δρόμο στους σύγχρονους επίβουλους της πατρίδας μας. Ο αγώνας είναι ατελείωτος και διαρκής. Η υποταγή και η λήθη έχουν καταστεί λέξεις άγνωστες στο λεξιλόγιο των Εθνικιστών. Με σεβασμό στον αγώνα των προγόνων μας και πλήρη επίγνωση της ευθύνης προς τους απογόνους μας βαδίζουμε την ατραπό που οδηγεί σε μία κυβέρνηση Εθνική. Μία κυβέρνηση που θα επιφέρει τη Νέμεση στο έθνος μας.


Δημοφιλείς αναρτήσεις