Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Υπολοχαγός Χαραλάμπους Χαράλαμπος - ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Πριν από 3 χρόνια, δηλαδή την 5η Νοεμβρίου του 2009, θυσιάστηκε ο Υπολοχαγός (ΠΖ) Χαραλάμπους Χαράλαμπος για να σώσει τους στρατιώτες του από έκρηξη οπλοβομβίδας.


Κατά την διάρκεια καταμέτρησης πυρομαχικών, στην αποθήκη πυρομαχικών του 3ου Λόχου του 211 Τ.Π., στο φυλάκιο της CYTA λίγα μέτρα από το άγαλμα του ήρωα Μάρκου Δράκου πέρασε στην αιωνιότητα ακόμα ένας λαμπρός Έλληνας. Αγκάλιασε τον θάνατο φορώντας την τιμημένη χακί στολή και το ιερό εθνόσημο. Προτίμησε τον σίγουρο θάνατο για να σώσει τους στρατιώτες του που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αποθήκη μαζί του αλλά και πολλούς άλλους αφού πολύ πιθανόν αν δεν αγκάλιαζε την οπλοβομβίδα να εκρηγνύονταν αλυσιδωτά και τα υπόλοιπα πυρομαχικά της αποθήκης.

 Τα λάθη εγκληματικά και γνωστά σε όλους. Τα ίδια λάθη έφεραν και το Μαρί. Τα ίδια τα λάθη όμως τα έφερε η αδιαφορία της πολιτικής ηγεσίας και μερικών καρνάβαλων που φορούν από σπόντα την στολή του Αξιωματικού της Ε.Φ. Και ως συνήθως τα λάθη αυτής της εγκληματικής σπείρας που αυτοαποκαλείται "εθνική ηγεσία" τα πληρώνει ο λαός, τα πληρώνουν Λεβέντες Αξιωματικοί με το αίμα τους.

Αθάνατος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις