Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Επίθεση Κυπριακής Βουλής στη Χρυσή Αυγή και καταδίκη του ψευδοκράτους


Θίχτηκε ο κ. Ομήρου για τις αναφορές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, για τον περιβόητο πλέον  Μύθο του Πολυτεχνείου.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος παραθέτοντας ιστορικά αρχεία διέψευσε τη σημαία της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας περί εκατοντάδων ή και χιλιάδων νεκρών στο χώρο του Πολυτεχνείου. Οι απανταχού "δημοκράτες", οι φταίχτες για την οικονομική και ηθική κατολίσθηση της πατρίδας μας, εξαπέλυσαν ένα οχετό ύβρεων κατά του Εθνικιστικού κινήματος.


Η χάρη του Λαϊκού Συνδέσμου έφτασε μέχρι και στην Κυπριακή Βουλή με τον Πρόεδρό της να χαρακτηρίζει τα πορίσματα που έγιναν προκλητικά, ανιστόρητα, απεχθή και ανατριχιαστικά. Προκλητικά κύριοι της Βουλής είναι τα χιλιάδες ευρώ που τσεπώνετε κάθε μήνα για το αντιπαραγωγικό έργο που διατελείτε, την ίδια στιγμή που συμπατριώτες μας ζουν εξαθλιωμένοι, κάτω από το όριο της φτώχειας.

Μάλιστα στη συνέχεια καταδίκασε, για μία ακόμη φορά με αγωνιστική ανάγνωση παλαιών ψηφισμάτων, την ανακήρυξη του παράνομου κράτους των κατεχομένων. Κύριοι, οι αντικατοχικές γίνονται στα Οδοφράγματα απέναντι στον στρατό κατοχής, στους κυανόκρανους και πλέον απέναντι στην "Κυπριακή" Αστυνομία. Δεν γίνονται στις "μαχητικές" κλειστές αίθουσες της Βουλής. Δεν περιμέναμε όμως τίποτα περισσότερο από εσάς. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), πιστό στα ιδανικά και στις αξίες του συνεχίζει τον αγώνα για μια Κύπρο περήφανη και Ελληνική.


Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις