Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (13/11) για την ανάρτηση τουρκικών συνθημάτων από τους φοιτητές του ΑΚΕΛ

Δια του παρόντος Δελτίου Τύπου, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει την ανάρτηση συνθημάτων στα τούρκικα που διέπραξαν αμφότερες η Προοδευτική και η ΕΔΟΝ σε Ιδρύματα τριτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η φιλοτουρκική προπαγάνδα των οργάνων του ΑΚΕΛ και η ανοχή τους από τους αντίστοιχους μηχανισμούς του ΔΗ.ΣΥ καθιστά τις οργανώσεις νεολαίας του πολιτικού κατεστημένου όχι απλώς φυτώρια άβουλων ψηφοφόρων, αλλά και προπαγανδιστές των συμφερόντων του ψευδοκράτους και της Τουρκίας.

Οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ πολέμησαν δίνοντας ακόμη και τη ζωή τους για να μείνει αυτός ο τόπος Ελληνικός. Δεν θα αφήσουμε καμιά οργάνωση από κομματικούς υπαλλήλους να αλλοιώσει την ιστορική αλήθεια και να υποτιμήσει τις θυσίες των ηρώων μας.

Οι Έλληνες νέοι, φοιτητές και μαθητές που αγωνίζονται για μία Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική δεν ανέχονται να αναρτούνται τούρκικα συνθήματα, ειδικά στις μέρες που ο Αττίλας θα γιορτάσει την ανακήρυξη του ψευδοκράτους!

Από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) είναι το μόνο το οποίο με γνώμονα την Ιστορική Αλήθεια και το Διεθνές Δίκαιο τάσσεται ενάντια στα οδοφράγματα, στις συνομιλίες και σε οποιοδήποτε άλλο μέσο αναγνωρίσεως και οικονομικής συντήρησης του ψευδοκράτους.

Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί άπαντες τους πατριώτες Φοιτητές και Μαθητές να συμπορευθούν μαζί του την Πέμπτη 15/11 στην πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις