Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Ο πρόεδρος Χριστόφιας ξανά στο "εγώ δεν ήξερα, δεν έφταιγα"! Τώρα μιλάει για την οικονομία αποποιούμενος ευθύνες.


Ο πρόεδρος Χριστόφιας στην πρώτη του δημόσια ομιλία μετά την καταρχάς συμφωνία με την τρόικα, έδειξε προς τα πού θα κινηθεί η ακελική προπαγάνδα το επόμενο διάστημα. Σε εκδήλωση των λαϊκών οργανώσεων Λαπήθου-Καραβά, όπου και τιμήθηκε, έκανε επίθεση προς τα ΜΜΕ τα οποία όπως υποστηρίζει δεν λένε την αλήθεια στο λαό, προφανώς για να πλήξουν την φιλολαϊκή πολιτική του ιδίου και της κυβέρνησης.

Στην συνέχεια επιτέθηκε στο αμαρτωλό τραπεζικό σύστημα, τον καπιταλισμό γενικότερα, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, βλέποντας πίσω από την κρίση κάποιες δυνάμεις οι οποίες θέλουν να επιβάλουν νεοφιλελεύθερες πολιτικές και φτώχεια στον λαό. Εξέφρασε δε την εκτίμηση πως η ιστορία σίγουρα θα δικαιώσει τις επιλογές του.

Εμείς δεν έχουμε παρά να του υπενθυμίσουμε πως μέσα σε αυτό το αμαρτωλό καπιταλιστικό περιβάλλον, το κόμμα του, οι εταιρείες του κόμματος και πολλοί διαχειριστές του χρήματος που ήρθε από την ΕΣΣΔ, κέρδισαν πάρα πολλά με αποτέλεσμα να βλέπουμε σήμερα "κομμουνιστές" να κινούνται με πολυτελή αυτοκίνητα και να ζουν σε πολυτελείς κατοικίες. Τις δε τράπεζες το ΑΚΕΛ κατάφερε να τις χρησιμοποιήσει για να πετύχει τους σκοπούς του όταν ήθελε να διαγράψει χρέη των εταιρειών του.

Ο πρόεδρος Χριστόφιας για μία ακόμη φορά παίζει τον κερατωμένο σύζυγο και το θύμα, όπως συνέβηκε και στην τραγική υπόθεση της έκρηξης στην ναυτική βάση του Μαρί. Τώρα μη αποδεχόμενος τις ευθύνες που του αναλογούν, ως επικεφαλής του κράτους την οικονομία του οποίου έπρεπε να διαχειριστεί σωστά αφού έβλεπε την κρίση να έρχεται, κρύβεται πίσω από τις τζογαδόρικες επενδύσεις που ναι έγιναν από το τραπεζικό μας σύστημα.

Κ. Χριστόφια, εμείς θα σας πούμε αυτό που είμαστε σίγουροι πως ακόμα και εσείς ο ίδιος αντιλαμβάνεστε, έχετε αποτύχει σαν Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το ΑΚΕΛ σαν κόμμα εξουσίας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στάθηκε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του απέναντί σας όπως και απέναντι στο υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο και δικαιώθηκε από αυτήν την επιλογή του.


Κωνσταντίνος Δημητρίου

Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις