Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Κατάμεστα τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Ιστορική ομιλία έγινε  ψες το βράδυ με θέμα την ζωή και η δράση του Κυριάκου Μάτση στα κατάμεστα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), που αποδείχτηκαν και αυτά πολύ μικρά για να χωρέσουν τον κόσμο που προσήλθε στα γραφεία μας. Κεντρικός ομιλητής και εκλεκτός προσκεκλημένος ήταν ο αγωνιστής της Ε.Ο.Κ.Α Γιάννης Σπανός.


Τα δεκάδες μέλη και φίλοι του Εθνικιστικού κινήματος άκουσαν με προσοχή την ομιλία του κ. Σπανού, ο οποίος με γλαφυρότητα περιέγραψε την αγωνιστικότητα και τις αρετές του ήρωα Κυριάκου Μάτση.

Περιέγραψε τις επικές μάχες που έδωσε ο ήρωας και την απόδρασή του από τα κρατητήρια Κοκκινοτριμιθιάς. Συγκλονισμό προκάλεσε η περιγραφή των βασανιστηρίων που υπέστησαν οι αγωνιστές κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στην συνέχεια, τόνισε πόσο περήφανος νιώθει που βρίσκεται ανάμεσα σε δεκάδες νέους με ιδανικά και αγάπη για την Ελλάδα και έστειλε το μήνυμα πως οι λίγοι και οι ξεχωριστοί κάνουν την διαφορά, αναφερόμενος στην Εθνικιστική Νεολαία του Κινήματος μας.

Η ψεσινή εκδήλωση, έκλεισε με ομιλία από τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), συναγωνιστή Χρίστο Χρίστου, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Σπανό για την παρουσία του στα γραφεία μας  και έστειλε το μήνυμα πως ο αγώνας συνεχίζεται.


Δημοφιλείς αναρτήσεις