Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (29/11/12) σχετικά με τις δυναμικές κινητοποιήσεις των εποχιακών υπαλλήλων

Με το παρόν δελτίο τύπου θα θέλαμε να στείλουμε μήνυμα συμπαράστασης προς τους εποχιακούς ωρομίσθιους που εργάζονται στο δημόσιο για τις κινητοποιήσεις τους κατά του μνημονίου.

Δεν θα βγούμε σαν όλους τους υπόλοιπους που θα καταδικάσουν, όπως έχουν μάθει, τις δυναμικές τους κινητοποιήσεις, αφού θέλουν ένα λαό άβουλο έρμαιο στις οικονομικές τους και όχι μόνο ορέξεις.

Αντιθέτως, εμείς με την σειρά μας, καλούμε όλο τον κόσμο να βγει στον δρόμο και να διεκδικήσει τα δίκαια του με ακόμα πιο δυναμικές παρουσίες αλλά και μαζικότερες. Ας αντιδράσουν όλοι μαζί, χωρίς κομματικές ταμπέλες κατά του νέου κατακτητή που βρίσκεται προ των πυλών και ας τους φράξουμε τον δρόμο.

Το μνημόνιο θα αφαιμάξει οικονομικά τις μικρομεσαίες τάξεις και θα οδηγήσει χιλιάδες συμπατριώτες μας στην ανεργία και κατ’ επέκταση στην εξαθλίωση, ενώ θα παραχωρήσει Εθνική Κυριαρχία στους διεθνείς τοκογλύφους, που παράλληλα θα επωμισθούν όλο το κέρδος από το Φυσικό Αέριο και όχι μόνο.
Θέλουν να υποδουλώσουν ολόκληρο το λαό, αφού όλοι θα υπόκεινται σε βαριές φορολογίες, για ένα δάνειο που θα πληρώνουν μια ζωή χωρίς αντίκρισμα.

Δάνειο όμως για ποιους; Γιατί να πληρώσει ο λαός για τα λάθη άλλων; Ας μας απαντήσουν ποιοι τα φάγανε και γιατί δεν τιμωρούνται;
Σε μια σοβαρή κυβέρνηση θα ήταν υπό την εποπτεία της η ομαλή του λειτουργία κράτους. Όταν όμως δεν μπορούν να επιληφθούν κάποιων σημαντικών θεμάτων τότε σημαίνει αυτοί που διοικούν είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Μια σοβαρή κυβέρνηση θα διασφάλιζε το μέλλον των υπαλλήλων και κατ' επέκταση του λαού της.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)


Δημοφιλείς αναρτήσεις