Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου (22/11/12) σχετικά με την δήλωση του προέδρου Χριστόφια για την υπογραφή μνημονίου

Ο πρόεδρος Χριστόφιας με γραπτή του δήλωση ανέφερε πως βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα για την υπογραφή του μνημονίου.

Οι "ηρωικές" δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος φαίνεται στέρεψαν, αφήνοντας την "αντιμνημονιακή ρητορική" να εκφράζεται μόνο από τα στελέχη της συνδικαλιστικής τους οργάνωσης. Ο πρόεδρος που μέχρι προχτές δεν ήξερε πόσα ακριβώς είναι τα χρήματα που χρειάζεται η Κυπριακή Δημοκρατία από την τρόικα, στην τρομακτική αναλογία του "Δεν ήξερα πού είναι το Μαρί", από την αντιστασιακή του ρητορική πλέον παρακαλάει τους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων να υπογράψουν το μνημόνιο, υποχωρώντας από την μια κόκκινη γραμμή στην άλλη.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) προειδοποιεί ακόμη μία φορά πως η προσφυγή στην τρόικα για δανεισμό με ένα μνημόνιο που θα παραχωρεί εθνική κυριαρχία και θα μειώνει κατά πολύ μισθούς και συντάξεις, θα φέρουν την οικονομική καταστροφή. Οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι υποστηρικτές τους θα βρουν το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα απέναντί τους...

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)


Δημοφιλείς αναρτήσεις