Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (20/11/12) για τις δηλώσεις Άντρου ΚυπριανούΣε ένα δυσφημιστικό λογύδριο προέβη ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, αναφέροντας πως "το επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα κυριαρχείται από ακροδεξιά στοιχεία του ΕΛΑΜ και της Χρυσής Αυγής".

Ενημερώνουμε τον κύριο Κυπριανού πως κανένα μέλος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ή του αδελφού μας κόμματος, Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, δεν  βρίσκεται στο επιτελείο είτε του Γιώργου Λιλλήκα, είτε οποιουδήποτε άλλου υποψηφίου. Όποιος μάλιστα αναφέρει κάτι τέτοιο είναι ψεύτης και ένας κοινός συκοφάντης.


Να υπενθυμίσουμε τον κ. Κυπριανού πως κατά το παρελθόν κάποιοι άλλοι συνεργάστηκαν με τον κ. Λιλλήκα και να διαβεβαιώσουμε τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ πως στο επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα υπάρχουν άτομα από το δικό του κόμμα.

Ναι πράγματι στο επιτελείο του κύριου Λιλλήκα βρίσκονται κάποιοι όψιμοι τηλεκήρυκες της εθνικοφροσύνης, αλλά κανείς πραγματικός Εθνικιστής που αντιλαμβάνεται τον ύποπτο ρόλο του συγκεκριμένου υποψηφίου. Ενός ατόμου, μάστορα στις κυβιστήσεις, που θυμήθηκε το 2012 πως στην Κύπρο υπάρχει πρόβλημα εισβολής και κατοχής. Ένα άτομο που πουλά εθνικοφροσύνη για να αδράξει λίγες ψήφους, ακολουθώντας τα χνάρια του ΔΗ.ΣΥ., που εδώ και τόσα χρόνια ακολουθούσε την ίδια τακτική. 

Διαβεβαιώνουμε τον οποιοδήποτε έχει το θράσος να πιάσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στο στόμα του, ρίχνοντας τόνους λάσπη στο κίνημα μας, ότι την οποιαδήποτέ μας επιλογή θα την ανακοινώσουμε δημόσια, διά μέσω δελτίου και διάσκεψης τύπου.

Προς το παρόν πιστεύουμε πως κανείς από τους τρεις κύριους υποψηφίους δεν μας εκπροσωπεί σαν Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, για συγκεκριμένους λόγους. Για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελούν κόκκινη γραμμή οι ομοσπονδιακοί, αλλά και οι υποστηρικτές του μνημονίου. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε ούτε κόμμα από την γραμμή μας, για κανένα Ανα(ν)στασιάδη, Λιλλήκα ή Μαλά, ούτε πρόκειται να βάλουμε νερό στο κρασί μας. Για κάποιους τα πιστεύω τους είναι υπεράνω οιωνδήποτε συμφερόντων και δεν τα αλλάζουν σαν τα πουκάμισα με σκοπό τις καρέκλες της εξουσίας.
 

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις