Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (17/11/12) για το Πολυτεχνείο

(Κάντε κλικ για μεγένθυνση του χάρτη της Αθήνας με τα σημεία όπου ήταν οι νεκροί το τριήμερο 16/11 εώς 17/11 - Κανένας νεκρός εντός του Πολυτεχνείου)

Θα βουήξουν τα κανάλια, οι εφημερίδες και οι διάφορες κομματικές ιστοσελίδες για τους δεκάδες/εκατοντάδες/χιλιάδες νεκρούς του πολυτεχνείου. Στα σχολεία δακρύβρεχτοι καθηγητές θα αφηγηθούν τα ιστορικά γεγονότα του Πολυτεχνείου και πώς έπεσαν μαχόμενοι μέσα στο Πολυτεχνείο οι επαναστάτες φοιτητές.

Θα μας αφηγηθούν οι κάθε λογής θολοκουλτουριάρηδες για την εξέγερση του 1973 που έριξε την Χούντα που καταδίκαζαν πριν λίγο καιρό για την εισβολή του 1974! Τώρα πώς γίνεται να την έριξαν το ’73 και να την καταδικάζουν για γεγονότα που έγιναν ένα χρόνο μετά, μόνο αυτοί γνωρίζουν!

Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν θα ασχοληθούμε με το δήθεν «έπος» του Πολυτεχνείου γιατί αποτελεί την μεγαλύτερη απάτη της Ελληνικής Ιστορίας. Ως Έλληνες έχουμε αρκετούς ήρωες να τιμούμε, δεν χρειαζόμαστε φανταστικούς! 

Και για όσους θα τρέξουν να μας κατηγορήσουν, ας αναζητήσουν πρώτα από όλα τα ιστορικά στοιχεία της τότε εποχής και θα διαπιστώσουν πως εντός του Πολυτεχνείου ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ Εν κατακλείδι στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί, άρα δεν αποτελεί εθνική εορτή.


Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Κάντε κλικ πιο κάτω για να διαβάσετε παλαιότερο άρθρο σχετικά με τον μύθο του Πολυτεχνείου: 

Δημοφιλείς αναρτήσεις