Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου (16/11/12) για την απρόκλητη επίθεση της αστυνομία κατά της Νεολαίας του Ε.ΛΑ.Μ. (φωτογραφίες)


Με το παρόν δελτίο τύπου το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να καταδικάσει για άλλη μια φορά την στάση της αστυνομίας εναντίον της νεολαίας του κόμματός μας.Οι μπράβοι του κομμουνιστικού καθεστώτος, δρώντας ως μέλη της KGB επετέθησαν εντελώς απρόκλητα στην μαθητιώσα νεολαία και χωρίς ίχνος σεβασμού και ντροπής χτύπησαν ανήλικους μαθητές.

Η πορεία που ξεκίνησε από τα πολιτικά μας γραφεία στην Λευκωσία, διεξαγόταν εντελώς ειρηνικά χωρίς να συμβεί το παραμικρό, με πολύ δυναμικό παλμό αφού εκατοντάδες νέοι και νέες πλαισίωναν τις γραμμές μας.
Όμως κάποιοι βλέποντας την μεγάλη δυναμική της νεολαίας μας, έβαλαν σαν στόχο να την τρομοκρατήσουν ελπίζοντας πως θα την πτοήσουν. Μάταια όμως!

Αστυνομικοί σε ρόλο πραιτοριανών, οχυρώθηκαν στην θέα των μελών μας, με πλήρη αντιδιαδηλωτική εξάρτηση και πρόταξαν τις ασπίδες τους μπρος στους άοπλους μαθητές, που πορεύτηκαν με γυμνά χέρια. Τα μόνα αντικείμενα που είχαν στην κατοχή τους ήταν ένα πανό και μια μόνο σημαία. Στην συνέχεια δεν δίστασαν να σπρώξουν και να χτυπήσουν τους άοπλους μαθητές με τα ρόπαλά τους. Το οξύμωρο της υπόθεσης ήταν ότι σήμερα που κλήθηκαν οι τζάμπα μάγκες να αντιμετωπίσουν άοπλους μαθητές φαινόντουσαν πολύ σκληροί, ενώ πριν λίγο καιρό παραδίδονταν αμαχητί στον κατοχικό στρατό και όλοι οι υπόλοιποι κλαιγόντουσαν στην κατοχική κυβέρνηση να τους επιστρέψουν τον εξοπλισμό της αστυνομίας.


Θα θέλαμε επίσης να καταδικάσουμε και την στάση των ΜΜΕ που έθαψαν εντελώς την είδηση και δεν ανέφεραν καθόλου την στάση που κράτησε η αστυνομία εις βάρος των μελών μας και την εντελώς απρόκλητη επίθεσή τους. Τι να περιμένουμε όμως από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, όταν από όλα τα πλάνα που προβλήθηκαν δεν έδειξαν ούτε ένα πλάνο από την πορεία μας αλλά ούτε και αναφορά έγινε! Τι και αν είχαμε περισσότερο κόσμο από πολλούς άλλους… 
Η κόκκινη τρομοκρατία της κομμουνιστικής σας δικτατορίας, δεν θα περάσει


Η νεολαία, που όλα αυτά τα χρόνια οι πολιτικάντηδες από την δεξιά μέχρι την αριστερά, με διάφορα τεχνάσματα προσπάθησαν να την ρίξουν στο λήθαργο, ξύπνησε! Μέσα από τις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) θα βρίσκεται στις επάλξεις του αγώνα, μπροστάρης για μια πατρίδα περήφανη και Ελληνική.


Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)(περισσότερο φωτογραφικό υλικό τις επόμενες ώρες καθώς και αποκλειστικά βίντεο)


Δημοφιλείς αναρτήσεις