Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Πορεία καταδίκης ψευδοκράτους - Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου

Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλους τους μαθητές που έχουν υψηλά το αίσθημα της ευθύνης να πορευθούν στις γραμμές μας στην πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους στις 15 Νοεμβρίου. 29 χρόνια από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους οι μαθητές στους δρόμους αντιστέκονται και δείχνουν την αντίθεσή τους στο ραγιαδισμό που διακατέχει την κοινωνία μας.

Την ίδια στιγμή οι νεολαίες των υπόλοιπων κομμάτων θα αντιστέκονται σε κλειστά γήπεδα, χιλιόμετρα μακριά από τον στρατό κατοχής. Ο χρόνος τους θα αναλωθεί για ακόμη μία χρονιά σε "αγωνιστικές" συναυλίες και "αντικατοχικές" αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων. Ο σκοπός τους ξεκάθαρος: να μετατρέψουν την νεολαία μας σε βαριεστημένους νέους με ρευστή εθνική συνείδηση, ραγιάδες στην νέα τουρκοκρατία.

Απέναντι σε όλα αυτά για ακόμη μία φορά οι Έλληνες Εθνικιστές. Στην πρώτη γραμμή του αγώνα, απέναντι στον στρατό κατοχής οι νέοι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Έλληνα μαθητή,

Πλέον έχεις επιλογή. Ώρα να επιλέξεις πλευρά, ώρα να αποφασίσεις ποιους θες να ακολουθήσεις σε αυτό τον αγώνα για την επιβίωση της πατρίδας μας. Δεν σου υποσχόμαστε ούτε θέσεις, ούτε αξιώματα παρά μόνο ένα ευγενή αγώνα για τα ιδανικά της πατρίδας μας. Αυτόν το δύσκολο δρόμο θα τον βαδίσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Μπορείτε και εσείς πλέον να δείξετε την αντίθεσή σας στην κατοχή των εδαφών μας. Επαφίεται στον πατριωτισμό του κάθε ενός πλέον η σωτηρία του μέλλοντός μας.

Στις 15 Νοεμβρίου δεν θα μας βρεις σε κλειστά στάδια. Δεν θα είμαστε στην ασφάλεια και στη ζεστασιά χιλιάδες μέτρα μακριά από τον εχθρό. Θα είμαστε απέναντί του! 

Τα λάβαρα με την αρχαία ελληνική ασπίδα και το σπαθί θα κυματίζουν στο υψηλότερο σημείο.

Προσυγκέντρωση:
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Ώρα: 10 π.μ.
Γραφεία Κεντρικής Διοίκησης Ε.ΛΑ.Μ.
Οδός: Νάξου 2
(Πλησίον CYTA Λυκαβητού, απέναντι από Υπουργείο Εμπορίας, Βιομηχανίας & Τουρισμού)

Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις