Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου (14/11/12) για την νέα τουρκική πρόκλησηΝέες προκλήσεις εκ μέρους του κατοχικού στρατού, στην περιοχή της Αυλώνας (κοντά στο Ακάκι, μεταξύ Μόρφου και Λευκωσίας), ο οποίος έστησε περίφραξη στην νεκρή ζώνη.


Πιο συγκεκριμένα γύρω στις 8:30 το πρωί δόθηκε πληροφορία ότι περίπου 50 «αδελφοί» ένοπλοι τουρκο«κύπριοι» στρατιώτες του Μηχανικού εισήλθαν παράνομα εντός της νεκράς ζώνης και τοποθέτησαν συρματόπλεγμα, παράλληλα της γραμμής αντιπαράταξης, υπό την κάλυψη δύο ομάδων Πεζικού.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό, ο ΟΗΕ δήλωσε αδυναμία να ελέγξει την κατάσταση και για τον λόγο αυτό κάποιες μονάδες της Εθνοφρουράς που εδρεύουν στην περιοχή τέθηκαν σε κατάσταση επιφυλακής.

Όμως για μια ακόμη φορά τα κόμματα της διαφθοράς έκαναν γαργάρα ένα τόσο σημαντικό θέμα, αφού όλα σφάζονται στο βωμό της προεδρικής καρέκλας. Αυτό που νοιάζει δυστυχώς όλους αυτούς, μηδενός εξαιρουμένου, είναι ποιος θα κερδίσει την προεδρική καρέκλα και ποιος θα επωφεληθεί περισσότερο από αυτή.

Ο Αττίλας έκανε ξεκάθαρα προέλαση, όμως η δική μας πλευρά αδρανεί για άλλη μια φορά και βλέπει το όλο θέμα με απάθεια.

Καλούμε τον κόσμο να βρίσκεται στις επάλξεις και να μην παρασύρεται από τα φτηνά προεκλογικά τεχνάσματα των ημερών. Καλούμε δε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες που αρμόζουν σε ένα σοβαρό κράτος και ας αφήσουν τα «θα» και τα «πρέπει». Βαρεθήκαμε τα κούφια λόγια, θέλουμε πράξεις.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις