Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Απάντηση στην Γνώμη (02/11) για το κατέβασμα της τουρκικής σημαίας

Σε ένα πλήρως δυσφημιστικό δημοσίευμα προχώρησε για μία ακόμη φορά η εβδομαδιαία εφημερίδα Γνώμη. Απλά να αναφέρουμε ότι η Γνώμη υπόκειται στο κυβερνών κόμμα.

Συγκεκριμένα αφιέρωσαν ολόκληρες σελίδες στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή καταδεικνύοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ποιοι είναι αυτοί που πλήττουν τα εθνομηδενιστικά σχέδιά τους.


Την εβδομάδα αυτή δικαιολόγησαν την ανύψωση της τουρκικής σημαίας στο Λύκειο Πολεμιδιών και στηλίτευσαν την ενέργεια των μαθητών που κατέβασαν την μισητή ημισέληνο. Μάλιστα χρησιμοποίησαν το Δελτίο Τύπου του Μετώπου Νεολαίας που αναφερόταν στο περιστατικό. 

Στις πρώτες κιόλας γραμμές δεν παραλείπουν να αναφέρουν ότι ο χειρότερος εχθρός ενός λαού είναι ο εθνικισμός. Χάσατε κύριοι κομμουνιστές made in usa. Χειρότερος εχθρός σήμερα του λαού μας δεν είναι ο εθνικισμός που παράγει έργο υπέρ του έθνους, αλλά η ψευτοδημοκρατία σας που στηρίζετε, και η οποία έχει μέσα σε λίγες δεκαετίες καταφέρει να υποδουλώσει την πατρίδα μας. Η δημοκρατία της βουλευτικής ασυλίας, των χρηματοδοτήσεων, των παχυλών και διπλών συντάξεων. Η δημοκρατία που έχει εξαφανίσει τα κρατικά χρήματα και έχει μετατρέψει το 12% της πατρίδας μας σε άνεργους.

Γνωρίζουμε πολύ καλά κύριοι τον λόγο που αναρτήθηκε η τουρκική σημαία. Δεν εκμεταλλευτήκαμε κανένα θέμα, απλώς εμείς συγχαρήκαμε τους μαθητές που έπραξαν το καθήκον κάθε Έλληνα Κύπριου με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Δεν αυτοχαρακτηριζόμαστε ως "πάνσοφοι ιδεολογικοί ταγοί", αλλά θεωρούμε πως έχουμε την ικανότητα να αναγνωρίσουμε την φιλοτουρκική πολιτική που ακολουθείται από το κυβερνών κόμμα αλλά και τον ραγιαδισμό που διακατέχει τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Η κίνηση των μαθητών αλλά και το δελτίο τύπου του Μετώπου Νεολαίας δεν έπληξε σε καμία περίπτωση την Κύπρο. Αυτό που πλήττει την πατρίδα μας εδώ και λίγα χρόνια είναι η ανθελληνική πολιτική που ακολουθείτε, μία πολιτική που συμπλέει απόλυτα με την τουρκική. Μία πολιτική αδίστακτη που εν καιρώ θα επιφέρει την βιολογική κατάρρευση του κυπριακού ελληνισμού και την πλήρη τουρκοποίηση της νήσου. Είναι αδιανόητο σε μία ημικατεχόμενη πατρίδα να υψώνεται η σημαία του κατακτητή. Η ανύψωση της σημαίας αλλά και η απουσία της τουρκικής αποστολής σας διαβεβαιώνουμε πως δεν εξέθεσαν καθόλου την Τουρκία, παρά μόνο προσέβαλαν την μνήμη των χιλιάδων νεκρών του Ελληνισμού από τον τούρκικο ζυγό αλλά και των προσφύγων που αναμένουν εδώ και τέσσερις δεκαετίες την επιστροφή στις πατρογονικές τους εστίες.

Καθημερινά οι νέοι στέλνουν τα δικά τους μηνύματα. Τα σχέδια της Τουρκίας αλλά και των πολιτικάντηδων μας δεν θα περάσουν. Προς απογοήτευση σας οι μαθητές δεν πρόκειται να μετατραπούν σε απονευρωμένους διεθνιστές με ρευστή εθνική συνείδηση, ραγιάδες στην νέα τουρκοκρατία. Αντιθέτως νέοι πυρήνες εθνικιστών γεννιούνται σε κάθε γειτονιά και σε λίγα χρόνια θα φανερώσουν μέσω του αγώνα την αντίθεσή τους στον ραγιαδισμό που σας διακατέχει. Όλο και περισσότεροι νέοι συσπειρώνουν τις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Μία νέα πολιτική δύναμη που θα επιφέρει την νέμεση στην πατρίδα μας και θα κατακερματίσει τους σχηματισμούς του παλαιού κομματικού κατεστημένου που εδώ και χρόνια επιβουλεύονται την πατρίδα μας.

Σωτήρης Ιωάννου
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις