Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου


Επιβλητική ήταν η παρουσία των Εθνικιστών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) σήμερα, Πέμπτη, 4/10, στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, ένα από τα κεντρικότερα σημεία  διέλευσης από και προς τα κατεχόμενα καθημερινά, ένα από τα κεντρικότερα σημεία ντροπής και εξευτελισμού της πατρίδας μας αλλά και πολλών ελαφρόμυαλων συμπατριωτών μας.


Δεκάδες μέλη του κόμματος μας παραβρέθηκαν στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, του οποίου η κυκλοφορία ανακόπηκε για λίγες ώρες. Η κίνηση ήταν συμβολική και σκοπό είχε να περάσει το μήνυμα σε εχθρούς και «φίλους» ότι κάποιοι σε αυτό τον τόπο δεν συμβιβάζονται.
Ως Εθνικιστές, δεν έχουμε σκοπό να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από αυτό που επιβάλλει το κοινό καλό της πατρίδας και του λαού μας.

Η τουρκική προκλητικότητα έφτασε στο απροχώρητο, και οι πολιτικάντηδες μας σφυρίζουν αδιάφορα, αρνούμενοι να δουν το μεγάλο πρόβλημα.

Τα διάφορα κομματικά συμφέροντα για κάποιους και τα προεκλογικά παιχνίδια  για κάποιους άλλους μας βρίσκουν παγερά αδιάφορους. Εμείς σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πιστοί στην ιδεολογία μας και στα όσα λέμε από την μέρα ιδρύσεως μας απαιτούμε ΑΜΕΣΟ κλείσιμο των οδοφραγμάτων.

Φτάνει πλέον ο εμπαιγμός και η κοροϊδία του κόσμου. Ας αναλογιστούν τα προβλήματα που προέρχονται από την διάνοιξη των οδοφραγμάτων και ας πράξουν αναλόγως, όπως αρμόζει στους πολιτικούς που πρέπει να υπηρετούν το κοινό καλό. Μπουχτίσαμε από τα κούφια και μεγάλα λόγια, θέλουμε πράξεις…

Κλείστε τώρα τα οδοφράγματα …
Δημοφιλείς αναρτήσεις