Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΑΠΟΨΕ για κλείσιμο οδοφραγμάτων


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργανώνει ΑΠΟΨΕ, Πέμπτη 4/10/12, και ώρα 5 μ.μ. εκδήλωση διαμαρτυρίας με κύριο αίτημά του να κλείσουν ΑΜΕΣΑ τα οδοφράγματα, αλλά και ενάντια στη συνεχιζόμενη ανοχή των κυβερνώντων αλλά και όλων των υπολοίπων κ(υ)νοβουλευτικών κομμάτων. 


Η προκλητικότητα του ψευδοκράτους τις τελευταίες μέρες έφτασε στο απροχώρητο με την σύλληψη τριών αστυνομικών, καταλύοντας με αυτό τον τρόπο την κρατική υπόσταση της νόμιμης Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά και με την σύλληψη των ψαράδων.

Όμως, βλέπουμε για άλλη μια φορά, την πλήρη αδιαφορία των ανάξιων πολιτικάντηδων που χειρίζονται σήμερα το μέλλον αυτού του τόπου. Ανάξιοι γιατί δεν είναι σε θέση να διαφυλάξουν ούτε την ασφάλεια των ίδιων των πολιτών τους, αλλά ούτε και την κρατική υπόσταση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Είναι καιρός όλοι να αφυπνιστούν και να κατανοήσουν, άπαντες, ότι οι συνεχείς υποχωρήσεις για να μην χαρακτηριστούμε, δήθεν, "κακά" παιδιά και αδιάλλακτοι, δεν μας οδηγούν πουθενά. Η πολιτική που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, του ωχαδερφισμού, του καλού παιδιού και κατ' επέκταση της υποταγής ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Καλούμε όλα τα μέλη μας και κάθε αφυπνισμένο συμπατριώτη μας να δώσει βροντερά το παρόν του στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), για το κλείσιμο των οδοφραγμάτων. Είναι καιρός να καταλάβουν ότι κάποιοι δεν συμβιβάζονται...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ:
ΩΡΑ 17:00
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις