Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου Μετώπου Νεολαίας για τα δίδακτρα ιδιωτικών νηπιαγωγείων


Σε ένα ακόμη ατόπημα που φανερώνει την προδοτική πολιτική της υποταγής, του ωχαδελφισμού αλλά και της ανυπαρξίας σοβαρού κράτους περιέπεσε η Κυπριακή Δημοκρατία.
Συγκεκριμένα το κράτος μας εδώ και χρόνια επιχορηγεί πλήρως τα δίδακτρα των Τουρκο"κυπρίων" που φοιτούν σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία στις ελεύθερες περιοχές, ενώ παράλληλα επιχορηγεί και τα δίδακτρα Λατίνων και Μαρωνιτών που φοιτούν στα εθνικά τους σχολεία. Την ίδια στιγμή κάθε ελληνική οικογένεια είναι υπεύθυνη να καλύψει πλήρως τα έξοδα των παιδιών της που φοιτούν σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία.

Αδιαμφισβήτητα σήμερα ζούμε τον ύψιστο εξευτελισμό. Ένα κράτος ημικατεχόμενο πληρώνει στα παιδιά των κατακτητών δίδακτρα, την ίδια στιγμή που τα δικά μας παιδιά πληρώνουν κανονικά εν καιρώ μάλιστα παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης. Όχι, πως κάτι τέτοιο έχει σημασία, αλλά είναι ένας επιπλέον λόγος για να σταματήσει η χρηματοδότηση των Τουρκο"κυπρίων" και των διάφορων λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας. Αν ψάχνετε πράγματι τρόπους να περικόψετε δαπάνες σας παρουσιάζεται μία ακόμη ευκαιρία. 

Κύριοι, πάρτε το χαμπάρι, έχετε ξοφλήσει. Όχι μόνο εσείς που σήμερα κυβερνάτε αλλά και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα τα οποία εγκρίνουν τις συγκεκριμένες δαπάνες. Το πολιτικό σας τέλος φτάνει. Μία ανερχόμενη πολιτική δύναμη που στέκεται στο πλάι του δοκιμαζόμενου, πλην όμως περήφανου ελληνισμού της Κύπρου, έρχεται. 

Η εθνικιστική μας ιδεολογία αλλά και η κοινωνική μας τοποθέτηση, μας προστάζει να σταθούμε στο πλάι των νέων που πρόκειται να χτίσουν μία νέα οικογένεια. Απαιτούμε άμεση περικοπή των επιδομάτων προς τους Τουρκο"κύπριους" αλλά και στους μετανάστες, ενώ παράλληλα ζητούμε την επιδότηση της μητρότητας έτσι ώστε να διατηρήσουμε την εθνολογική μας σύσταση. Τέτοιες πολιτικές θα επιφέρουν το βιολογικό τέλος του ελληνισμού.

Το Μέτωπο Νεολαίας διαβεβαιώνει τους πάντες πως θα βρίσκεται για πάντα στις επάλξεις του εθνικού αγώνα. Η μοναδική μάχιμη νεολαία - αμφιβάλλουμε ιδιαίτερα αν τα άλλα κόμματα έχουν πλέον νεολαία - αγωνίζεται στο πλάι του λαού μας, και σε κάθε ρατσιστική περίπτωση κατά των Ελλήνων θα παρεμβαίνει δυναμικά. Γόνοι περήφανων αγωνιστών συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη, μέχρι να επέλθει η Νέμεσις, μέχρι να επιφέρουμε την Εθνική Αναγέννηση και Κοινωνική Ανασυγκρότηση.

Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)


Δημοφιλείς αναρτήσεις