Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Έπαρση Ελληνικής σημαίας στη Δένεια από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)

Στη Δένεια βρέθηκαν σήμερα μέλη και στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αλλά και κάτοικοι της περιοχής όπου σε μία λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε έγινε έπαρση μεγάλης ελληνικής σημαίας ακριβώς απέναντι από τα φυλάκια της κατοχής. Ένα χωριό που βρίσκεται στο κέντρο της πατρίδας μας, αλλά σήμερα στην Κύπρο του 2012 τείνει να χαρακτηρίζεται ακριτικό. Η παρουσία μας έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι μας κάλεσαν να συνεχίσουμε απτόητοι τον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν κάνει εκδηλώσεις ψηφοθηρικές έχοντας ως προμετωπίδα την ελληνική σημαία όπως κάποια άλλα εκτρώματα που τείνουν σήμερα να καταστραφούν. Από την πρώτη μέρα ιδρύσεώς μας βρισκόμαστε στο πεζοδρόμιο στο πλάι των συμπατριωτών μας που το έχουν ανάγκη. Και να είστε σίγουροι, φίλοι και εχθροί, πως ο αγώνας μας θα συνεχίσει αμείωτος, για τον λαό και την πατρίδα.

Προς όλους όσους ενοχλήθηκαν για την έπαρση μίας ακόμη ελληνικής σημαίας τους απαντάμε πως όσο υπάρχουν Εθνικιστές, όσο υπάρχουν Ελαμίτες, μεγάλες ελληνικές σημαίες θα υψώνονται σε κάθε άκρο της ελεύθερης μας πατρίδας. Από άκρη σε άκρη της ελεύθερης νήσου θα βρίσκεται ένας εθνικιστής που περήφανα θα υψώνει τη γαλανόλευκη.


περισσότερες φωτογραφίες σύντομα

Δημοφιλείς αναρτήσεις