Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Λαθρομετανάστης με φυματίωση - ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ

Άναυδοι έμειναν αστυνομικοί στα κρατητήρια της Ομορφίτας όπου διαπιστώθηκε πως Φιλιππινέζα που ήλθε παράνομα στην πατρίδα μας, πάσχει από φυματίωση. Μάλιστα η συγκεκριμένη θα παραμείνει στην Κύπρο και άλλες μέρες μέχρι να απελαθεί. 

Το περιστατικό αυτό δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση και είμαστε σίγουροι πως δεν είναι το μόνο. Χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην πατρίδα μας πάσχουν από "ξεχασμένες" αρρώστιες μεταδίδοντας τα νοσήματά τους στη νήσο. Σε λίγο καιρό θα έχουμε καταντήσει μία σύγχρονη ζούγκλα όπου η εγκληματικότητα και η νοσηρότητα θα ανθούν. 

Η θέση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι η ΑΜΕΣΗ απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών, αλλά και των ψευδοπολιτικών προσφύγων που καταβροχθίζουν τα κρατικά επιδόματα. Όσοι εισέρχονται νόμιμα στην πατρίδα μας απαιτούμε να ελέγχονται σχολαστικά έτσι ώστε να εκλείψουν τα πιο πάνω φαινόμενα

Δεν περιμένουμε όμως όλα αυτά να γίνουν από τις καπιταλιστικές αυτές κυβερνήσεις που ψάχνουν φθηνό εργατικό προσωπικό και μελλοντικούς ψηφοφόρους από χώρες του Τρίτου Κόσμου. Σε όσους παριστάνουν τους ανθρωπιστές εις βάρος του λαού μας, απαντάμε πως θα μας βρουν μπροστά τους. Δεν είναι δυνατόν η ημικατεχόμενη Κύπρος του μισού εκατομμυρίου να γίνει το πτωχοκομείο ολόκληρης της οικουμένης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις