Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (27/10) για τη διαγραφή χρεών

Σύμφωνα με  κυπριακή ειδησεογραφική ιστοσελίδα, συγκεκριμένη εταιρεία που φέρεται να είναι μέλος του ελεγχόμενου δικτύου εταιρειών του ΑΚΕΛ, διευθέτησε όπως διαγραφούν τα χρέη της που όφειλε στην Τράπεζα Κύπρου, ύστερα από ειδική συμφωνία των δύο μερών.

Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη, καθώς έχουμε επανειλημμένως θίξει το γεγονός ότι πίσω από το φιλολαϊκό προσωπείο που τόσα χρόνια φοράει το ΑΚΕΛ, κρύβονται οι ισχυρότεροι κεφαλαιοκράτες της χώρας, οι οποίοι με άρμα το ΑΚΕΛ λειτουργούν εις βάρος της οικονομίας.

Η ανηθικότητα αυτών που μας κυβερνούν και των υπολοίπων μερών του πολιτικού κατεστημένου αντικατοπτρίζεται στην οικονομική κατάσταση που έχουν φέρει στην πατρίδα μας οι πρακτικές της ρουσφετολογίας και λοιπών διακανονισμών που αδικούν το κοινωνικό σύνολο.

Ανέκαθεν τα μεγάλα κόμματα εξουσίας λειτουργούσαν ως μηχανισμοί εξυπηρετήσεως συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων, ανεξαρτήτως των δήθεν φιλοπατριωτικών και φιλολαϊκών προσωπείων που φέρουν, ιδιαίτερα σε προεκλογικές περιόδους.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), απαιτούμε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης στα φαινόμενα της οικονομικής διαπλοκής, καθώς αυτά είναι ένα καρκίνωμα της κοινωνίας, που προκαλούν με τις πράξεις τους ορισμένοι (όχι όμως ολίγοι) ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Γραφείο Τύπου 
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)


Δημοφιλείς αναρτήσεις