Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (17/10/12) για Συνάντηση Κυβέρνησης – Κομμάτων

Αρχικά σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέλουμε να διατυπώσουμε πως ουδεμία σχέση με το Δ.Ν.Τ. αλλά και με άλλους παγκόσμιους ληστρικούς οργανισμούς πρέπει να έχει η Κυπριακή Δημοκρατία.


Συνάντηση Κυβέρνησης – κομμάτων. Μια κακόγουστη παρωδία που μόνο για επικοινωνιακούς σκοπούς προβάλλεται. Ο κ. Χριστόφιας κυριολεκτικά γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την Λαϊκή βούληση, την οποία βιάζει καθημερινά από την μέρα που ανέλαβε καθήκοντα του Π.τ.Δ.

Για λόγους «πολιτικής νομιμοποίησης» όμως πρέπει οι κυβερνώντες να αποφασίσουν από κοινού με τα υπόλοιπα κόμματα τα μέτρα που θα παρθούν για να βάλουν την κυπριακή οικονομία στον γύψο.

 Ο Λαός ο οποίος ανέκαθεν ήταν απλοϊκά σοφός, απλοϊκά σας ζητά να μειώσετε πρώτα τις βουλευτικές, υπουργικές και Προεδρικές δαπάνες. Ζητά από εσάς που μας κυβερνάτε να του πείτε πώς από την οικονομική βοήθεια των 2 δις προς την Marfin, φτάσαμε στα 20 δις. Θέλει να ξέρει για ποιο λόγο το μέλλον των παιδιών του θα υποθηκευτεί.

 Κυβέρνηση και αντιπολίτευση παρέμεναν άπρακτοι τα τελευταία χρόνια την ίδια στιγμή που διαφαινόταν πως η οικονομία οδεύει προς τον Καιάδα. Τώρα παριστάνουν πως προσπαθούν να βρουν την χρυσή τομή για το καλό της χώρας μας.

Η Κύπρος για να βρει ξανά τα πόδια της, δεν θέλει ούτε τους τραπεζίτες, ούτε τις εγχώριες Φιλιπινέζες τους. Θέλει μία Εθνική Κυβέρνηση, η οποία θα επαναφέρει την αξιοκρατία και την δικαιοσύνη. Γιατί το πρόβλημα της οικονομίας δεν το προκάλεσε ο Λαός για να το πληρώσει. Πρόβλημα, για την οικονομία, και όχι μόνο, είναι αυτοί που κυβέρνησαν μέχρι τώρα τον τόπο.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις