Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (15/10/12) για την ακύρωση της άσκησης ΝικηφόροςΚαι φέτος ακυρώνεται η άσκηση ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ σύμφωνα με απόφαση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το αιτιολογικό της απόφασης είναι η αποφυγή περαιτέρω έντασης στην ήδη βεβαρημένη περιοχή. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που η Τουρκία δεν έχει απαντήσει ακόμη για την αμοιβαία ακύρωση της δικής της άσκησης. Είναι πράγματι αδιανόητο ένα κράτος που είναι υπό κατοχή να στέλνει τηλεγραφήματα προς τον κατοχικό στρατό για να ακυρώσει δική της άσκηση.


Όλα αυτά δεν συμβαίνουν σε κάποια τριτοκοσμική χώρα, αλλά στην Κύπρο του 2012 όπου το ανθελληνικό κράτος ακυρώνει ασκήσεις υπό το φόβο του εχθρού. Δεν περιμέναμε τίποτα άλλο βεβαίως από μία κυβέρνηση που ελλείπεται σοβαρότητας αλλά και από μία αντιπολίτευση από την οποία απουσιάζει η συνέπεια και η πειθαρχία.

Ο στόχος των κυβερνώντων είναι ξεκάθαρος και έχει εμμέσως διατυπωθεί πολλάκις. Η αποσάθρωση της εθνικής φρουράς είναι ο πρώτος και κυρίαρχος στόχος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις υποβαθμίζουν συνεχώς σε εγκληματικό βαθμό την μαχητικότητά της, με ορατό πλέον τον κίνδυνο τραγικών και τετελεσμένων γεγονότων για την πατρίδα μας. Αντιθέτως, για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) η άμυνα αποτελεί την ραχοκοκαλιά της υπόστασης και την ασπίδα προστασίας της πατρίδας μας.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις