Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Το Ε.ΛΑ.Μ. στο Παλιομέτοχο, τίμησε τους ήρωες της ΕΟΚΑ


Αισθητή η σημερινή παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στο μνημόσυνο των Ηρώων του απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ Ανδρέα Παναγίδη, Μιχαήλ Κουτσόφτα και Στέλιου Μαυρομάτη στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Παλιομέτοχο. 

Για ακόμη μια φορά το Εθνικιστικό κόμμα, ως όφειλε, τίμησε αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για την Πατρίδα όπως έπρεπε ενώ την ίδια στιγμή θυμήθηκαν (λόγω των προσεχών εκλογών προφανώς) και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα ότι αυτός ο τόπος είχε Ήρωες που πέθαναν για κάποια ιδανικά. 

Μέχρι και το ΑΚΕΛ(!!!) που κατηγορεί την ΕΟΚΑ και τον αγώνα της για όλα τα κακά αυτού του τόπου, που ομοϊδεάτες τους, ''κάρφωναν'' τους αγωνιστές στους Άγγλους, κατάθεσαν στεφάνι στους Ήρωες οι οποίοι έπεσαν για ελευθερία και Ένωση με την μάνα Ελλάδα. 

Επίσης με το ίδιο θράσος ο Συναγερμός (ΔΗ.ΣΥ) που κατά το παρελθόν δήλωσε ότι ο αγώνας της ΕΟΚΑ ήταν ένα λάθος, και που είναι φανατικά υπέρ της ομοσπονδίας ξεπουλώντας τις ''Ιδέες'' και τα ''ιδανικά'' που δήθεν είχε, σε λόγο που εκφώνησε εκπρόσωπος του μετά το πέρας της λειτουργίας αναφέρθηκε στους αγωνιστές που δεν ξεπούλησαν τον αγώνα τους ενώ οι ίδιοι ''προεκλογικοί πατριώτες'' το έχουν ήδη κάνει από καιρό.

Γίναμε μάρτυρες για ακόμα μια φορά, της υποκρισίας που διαθέτουν οι πολιτικάντηδες όλων των κομμάτων εν καιρώ εκλογών να αρχίσουν να θυμούνται και να καπηλεύονται τους Ήρωες μας οι οποίοι πέθαναν για μια Κύπρο ελεύθερη, Ελληνική ενώ εκείνοι ξεπουλάνε καθημερινά την Πατρίδα μας, συζητώντας για «λύσεις»  Ομοσπονδίας.

Εμείς, να έχουν καλά στο μυαλό τους όλοι αυτοί, θα μείνουμε πιστοί συνεχίζοντας τον Αγώνα μας έχοντας τρανά παραδείγματα τους ήρωες του Έθνους μας!Δημοφιλείς αναρτήσεις