Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ανάρτηση μεγάλης Ελληνικής σημαίας από συναγωνιστές στην Πάφο

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31/8, η ανάρτηση μεγάλης Ελληνικής σημαίας, από μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Τ.Ο. Πάφου, στην περιοχή του κυκλικού κόμβου των Κονιών, στην είσοδο της πόλης της Πάφου. Η Ελληνική σημαία, αναρτήθηκε ξανά, για να κυματίσει περήφανα, ψηλά στον ουρανό και να υπενθυμίσει σε μερικούς, ότι η Κύπρος είναι Ελληνική.


Παράλληλα, δίπλα από την σημαία, αναρτήθηκε και ένα πανό, με μεγάλο νόημα, το οποίο υπενθυμίζει σε πολλούς ότι τα σκλαβωμένα εδάφη μας, περιμένουν την στιγμή που θα ελευθερωθούν από τους τουρκομογγόλους. 

Τα τελευταία χρόνια η Ελληνική σημαία κυμάτιζε υπερήφανα στην περιοχή.
Προφανώς αυτό  δεν άρεσε σε πολλούς ανθέλληνες και πριν από μερικές μέρες, κάποιοι θρασύδειλοι από αυτούς, κατέβασαν την σημαία μας, σαν νυχτοβάτες –πως αλλιώς;-, αφού τα γονίδια που πήραν από τους προγόνους τους, τους προδότες των αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α, χαρακτηρίζονται από την δειλία.

Τέτοιου είδους ενέργειες προξενούν αηδία και οργή, όχι μόνο σε εμάς αλλά σε όλους τους Έλληνες Κύπριους πολίτες, και όχι μόνο δεν μας πτοούν αλλά και μας πεισμώνουν περισσότερο. Όλοι οι εθνοπροδότες σαν και αυτούς, θα μας βρούν μπροστά τους.

Μια ελληνική σημαία δεν είναι απλά ένα κομμάτι από γαλανόλευκο ύφασμα που μπορούν μερικοί ανεγκέφαλοι, ανιστόρητοι, χωρίς ίχνος εθνικής συνείδησης, αναμφιβόλως και η ίδια η αυτοεκτίμηση τους να τους αγνοεί, να την βεβηλώνουν και μαζί της να καταρρακώνουν τις καρδιές χιλιάδων 'Ελλήνων της Πάφου και γενικά της Κύπρου, που περνώντας κάθε πρωί από τον κυκλικό κόμβο της Α.Η.Κ. παίρνουν δύναμη και σθένος για όλα τα δεινά που περνούν. 

Ε λοιπόν κύριοι όσο χαρήκατε,  χαρήκατε. Το πιο ιερό λάβαρο της ένδοξης ιστορίας μας είναι και πάλι εκεί,  ανεμίζει και πάλι περήφανα, γεμάτο καμάρι για να θυμίζει σε εμάς τους Έλληνες, το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ και να κάνει εσάς τους ψευτοπροοδευτικούς διεθνιστές, να ντρέπεστε ακόμα πιο πολύ. 

Περαστικά σας Τ.Ο. Πάφου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις