Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκαλυπτικό: Τουρκο"κύπριοι" απειλούν υπαλλήλους της ΑΗΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.elamcy.com διευθυντής του υποκαταστήματος της ΑΗΚ στην Πόλη Χρυσοχούς κάλεσε τους υπαλλήλους να αποκόψουν το ρεύμα των Τουρκο"κύπριων" που δεν πλήρωναν τους λογαριασμούς τους, κάτι που προηγουμένως δεν γινόταν. Η περίοδος χάριτος φαίνεται πως είχε παρέλθει για τα καλοθρεμμένα αδέλφια της Κυβέρνησης και είχε έρθει η ώρα να πληρώσουν.

Τότε όμως ένας Τουρκο"κύπριος" μπήκε στο υποκατάστημα με απειλητικές διαθέσεις και κάλεσε τον υπάλληλο να μην "τολμήσει" να του κόψει το ρεύμα. Ο υπάλληλος του συνέστησε να προσέξει πως μιλά και τον κάλεσε να σεβαστεί τα χώματα που πατά. Ο Τουρκο"κύπριος" όμως τότε εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο και μετά από ανομολόγητες βρισιές προς τον υπάλληλο άρχισε να κάνει ζημιές προς τον εξοπλισμό του καταστήματος. Μάλιστα χαρακτηριστικά είπε στον υπάλληλο πως εάν θέλει να του κόψει το ρεύμα, να του το κόψει αλλά αυτού θα του το ενώσει και πάλι το ΑΚΕΛ. Μάλιστα δεν έμεινε μέχρι εκεί και συνέχισε τις απειλές λέγοντας του υπαλλήλου πως θα πάθει μεγάλο κακό, αποχωρώντας από το υποκατάστημα. 

Αυτό είναι κύριοι, το θράσος των Τουρκο"κυπρίων". Βεβαίως το θράσος αυτό δεν γεννήθηκε από μόνο του, αλλά δόθηκε από τους προστάτες τους στις ελεύθερες περιοχές. Έχει καλλιεργηθεί μία αίσθηση πως δεν έχουν τίποτα να φοβούνται στις ελεύθερες περιοχές, αλλά αντιθέτως είναι πολίτες ανώτερης κατηγορίας από τους Ελληνοκύπριους.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διαβεβαιώνει τους πάντες πως θα σταθεί έμπρακτα στο πλευρό του Ελληνικού Κυπριακού Λαού απέναντι στις προκλήσεις των Τουρκο"κυπρίων" και των πολιτικάντηδων. Μία νέα πολιτική, εθνικιστική φωνή βρίσκεται στην πρωτοπορία του αγώνα για Εθνική Αναγέννηση και Κοινωνική Ανασυγκρότηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις