Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Έπιασαν στα πράσα Τούρκους να διαρρηγνύουν περίπτερο

Δύο Τουρκο"κύπριους" αδελφούς μας, έπιασαν στα πράσα χθες βράδυ Αστυνομικοί, ενώ επιχειρούσαν να διαρρήξουν περίπτερο. Παραδέχθηκαν άλλες 19 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία πιστεύει ότι βρίσκεται στα ίχνη σπείρας διαρρηκτών που δρούσαν από τα κατεχόμενα.

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν χθες βράδυ, ενώ επιχειρούσαν να διαρρήξουν περίπτερο στη Λευκωσία. Και οι δύο δήλωσαν ότι είναι από την Τουρκία, ηλικίας 17 και 22 ετών.
Αφού συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν, φέρονται να παραδέχθηκαν άλλες 19 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, ενώ φέρονται να μπαινόβγαιναν τους τελευταίους 10 μήνες από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές, και να προέβαιναν σε διαρρήξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ύποπτοι, μπαινόβγαιναν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές, από σημείο του Λήδρα Πάλας, το οποίο "ελέγχεται" από τα Ηνωμένα Έθνη. 
Δυστυχώς δεν είναι τα μόνα προβλήματα τα οποία επιφέρει η διάνοιξη των οδοφραγμάτων. Κατανοώντας τους κινδύνους που εγκυμονεί η αδιαφορία μας σε ένα τέτοιο σημαντικό θέμα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) από την μέρα ιδρύσεως του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και διατυμπανίζει την άποψη ούτως ώστε να κλείσουν τα οδοφράγματα ΑΜΕΣΑ και χωρίς άλλη χρονοτριβή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις