Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μουσουλμάνοι γιορτάζουν σε χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς στην Πάφο


Όλοι έχουμε ακούσει προεκλογικά και μετεκλογικά από κυβερνώντες και μη, πως θα λάβουν μέτρα για το μείζον πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης. Στην ουσία, αντί αυτού τίποτα δεν γίνεται και το πρόβλημα διαιωνίζεται. 

Για άλλη μια φορά λοιπόν γίναμε θεατές του προβλήματος αυτού, στην επαρχία της Πάφου, που δεν φτάνει που παραχώρησαν πολυτελές ξενοδοχείο, προ καιρού, για να μένουν οι δήθεν "πολιτικοί πρόσφυγες" με κάθε πολυτέλεια, τις τελευταίες Παρασκευές ο χώρος της Στήλης Αποστόλου Παύλου και Πέτρου κατακλύζεται από κάθε λογής μουσουλμάνο για τη γιορτή του ραμαζανιού τους. 


Εμείς ερωτούμε, γιατί παραχωρείται ένας χώρος τεράστιας πολιτιστικής κληρονομιάς, ένας τόπος με μεγάλη σημασία για τον Ελληνισμό, σε ξένους και πολύ περισσότερο δε, σε αλλόθρησκους.

Το μόνο που επιτυγχάνει, η αν μη τι άλλο  ευαίσθητη πολιτεία, είναι το γεγονός ότι με τη συναίνεσή της  βεβηλώνεται ένας χώρος αρχαίας και θρησκευτικής κληρονομιάς από ανθρώπους που προσεύχονται και τάσσονται κατά του Ελληνισμού και της θρησκείας μας.

Ας αναλογιστεί καλά ο Δήμος Πάφου τη πράξη του αυτή και θέτουμε τον ίδιο τον δήμαρχο προ των ευθυνών του.

Αν επιθυμεί ο δήμαρχος να δείξει φιλανθρωπικό πρόσωπο, ας επιτρέψει στους μουσουλμάνους που βρίσκονται παράνομα στην πόλη, γιατί οι περισσότεροι παράνομοι είναι, να γιορτάζουν το ραμαζάνι, στο σπίτι του ή για λόγους ευρυχωρίας στην ίδια του την αυλή.

Άραγε αν ζητούσαν οι Έλληνες χριστιανοί ένα τέμενος για να γιορταστεί μια χριστιανική γιορτή θα παραχωρείτο από τους μουσουλμάνους ; Σίγουρα όχι. Ας λάβει λοιπόν η πολιτεία τα μέτρα της …

Τ.Ο. Πάφου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις