Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Οι εθνικιστές τίμησαν τον Μαυρομάτη


Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε στο μνημόσυνο του  Μαυρομάτη στην εκκλησιά του Αγίου Παύλου  καθώς ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στα φυλακισμένα μνήματα!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, πλησιάζουν εκλογές και τα «λαγωνικά» μυρίστηκαν ψήφους. Γι αυτό έτρεξαν όλοι να πουλήσουν "πατριωτισμό"! Στο μνημόσυνο ενός από τους μεγαλύτερους ήρωες της Ελληνικής ιστορίας της Κύπρου παρευρέθηκαν πολιτικάντηδες για να ξεκινήσουν την προεκλογική τους εκστρατεία σφετερίζοντας το εθνικό φρόνημα του απλού λαού!


Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Ν. Ανα(ν)στασιαδη τα μέλη μας αποχώρησαν δείχνοντας με τον πιο  έμπρακτο τρόπο ότι σαν Έλληνες Εθνικιστές δεν ανεχόμαστε αμαυρώνουν τα μνημόσυνα των ιερών αγωνιστών του έθνους μας, που έχυσαν το αίμα τους για την Ελληνικότητά της.

Ο κόσμος με το πέρας της λειτουργίας έξω από τον ναό μας, σχηματίζοντας πηγαδάκια, συζητούσε για το εθνικό μας πρόβλημα και σχεδόν όλοι συμμερίζονταν της δικές μας θέσεις και απόψεις! Αρκετοί προσέγγισαν τα μέλη μας όπου τους απηύθυναν πολύ θετικά σχόλια για την δράση του κόμματος. Επίσης πάρα πολλοί ήταν αυτοί που μας προέτρεπαν συνεχώς να συνεχίσουμε τον αγώνα μας  και να προσπαθήσουμε με κάθε μέσο να ξυπνήσουμε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο!

Ακολούθως τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μετέβησαν στα φυλακισμένα μνήματα για κατάθεση στεφάνων.

Κατά την προσέλευση των μελών μας, 3 αστυφύλακες άρχισαν να μιλούν άλλοι στα τηλέφωνα και ο άλλοι στον ασύρματο. Σήμανε πραγματικός συναγερμός ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στην πύλη των φυλακισμένων μνημάτων! Ένας αστυφύλακας προσπάθησε ανεπιτυχώς ανακόψει τα μέλη μας για να μην πλησιάσουν την πύλη.

Εκεί όμως  μια άλλη ομάδα αστυνομικών σταμάτησε τα μέλη μας για περίπου  5 λεπτά για να μας πουν τελικά ότι δεν θα μας επιτραπεί η είσοδος! Σημειωτέον την ίδια ώρα άγνωστοι, γνωστοί, αλλοδαποί έμπαιναν μέσα χωρίς κάποιο έλεγχο.
 Στην συνέχεια μετά από κάποια λεκτική αντιπαράθεση η αστυνομία ανακοίνωσε στα μέλη μας, ότι θα επιτραπεί η είσοδος σε δύο μόνο άτομα.

Οι δύο συναγωνιστές που τους επιτράπηκε τελικά η είσοδος πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο και τους απαγορεύτηκε η μεταφορά κινητών τηλεφώνων, κλειδιών και πορτοφολιών, ενώ παράλληλα στον οποιοδήποτε άλλο ερχόταν στον χώρο, δεν γινόταν απολύτως κανένας έλεγχος.  
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι αμέσως μετά ένα άλλος συμπολίτης μας κρατώντας το κινητό στο χέρι, όδευε να περάσει την πύλη  για να παραβρεθεί κι εκείνος  στο μνημόσυνο. Τότε ο αστυφύλακας τον ρωτά αν έχει κινητό τηλέφωνο μαζί του, και η απάντηση του χαρακτηριστική « Ναι , νάτο! » και ο αστυφύλακας απλά του επέτρεψε την είσοδο  με το κινητό του τηλέφωνο! Τελικά σε αυτό το (παρά) κράτος που ζούμε σήμερα, υπάρχει ο ορισμός του, δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) δίνουμε καθημερινά αγώνα  ενάντια στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Παρόλο τον πόλεμο που δεχόμαστε πεισμώνουμε και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί τον αγώνα μας. Μαζί μας καθημερινά ακόμα περισσότερα άτομα που εντάσσονται στο πλευρό μας δυναμικά για να γίνουν ο εφιάλτης του κάθε ανθελληνικού στοιχειού! 

Δημοφιλείς αναρτήσεις