Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τουρκο"κύπριοι" συσσωρεύουν παράνομα μέταλλα και προκαλούν

Τα τελευταία χρόνια στην Πάφο, παρατηρείται έξαρση συσσώρευσης μετάλλων, ειδικά από τουρκο"κύπριους", που έρχονται από τα κατεχόμενα ή που διαμένουν στις ελεύθερες περιοχές. Μεταξύ άλλων προβλημάτων, τα παλιοσίδερα που κουβαλούν πέφτουν στο οδόστρωμα, γεγονός που προκαλεί κίνδυνο για οδικά ατυχήματα αλλά και ρύπανση του εδάφους.

Συγκεκριμένα μόνο στην Πάφο το τελευταίο διάστημα υπάρχουν 75 καταγγελίες για μάζεμα παλιοσίδερων. Σε περιστατικό της προηγούμενης βδομάδας, όταν μέλος του κινήματος μας, κατήγγειλε μάζεμα παλιοσίδερων από τουρκο"κύπριους", σε χωριό της επαρχίας Πάφου, αστυνομικοί του αστυνομικού σταθμού του χωριού, επικαλέστηκαν έλλειψη αστυνομικής δύναμης για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Η απάντηση τους δε ήταν χαρακτηριστική: "Πόσα να προλάβουμε, 2 είμαστε όλοι κι όλοι".

Αυτή είναι η δικαιοσύνη του κράτους αυτού; Ελληνοκύπριοι να συλλαμβάνονται και να τιμωρούνται, ενώ για τα ίδια περιστατικά τουρκο"κύπριοι" να δρουν ανενόχλητοι, με τις κρατικές υπηρεσίες όπως η αστυνομία, παρόλο που έρχονται εις γνώση της πολλές περιπτώσεις, να αφήνει να γίνονται παρανομίες και να μην αντιδρά.

Αυτό είναι ένα ακόμη απαράδεκτο γεγονός, το οποίο για άλλη μια φορά δείχνει την δουλοπρέπεια, του κράτους και των υπηρεσιών του, στον εισβολέα και το οποίο πρέπει να σταματήσει πάραυτα.

Αντρέας Στυλιανού
Στέλεχος Ε.ΛΑ.Μ.
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις