Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Παγκύπριο κάλεσμα στους μαθητές


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ξεκινά δυναμικά την νέα σχολική χρονιά. Συγκεκριμένα καλούμε όλους τους μαθητές στα πολιτικά μας γραφεία ανά πόλη στην συγκέντρωση των μαθητών για καλύτερη οργάνωση σε όλα τα σχολεία, στις ημερομηνίες και ώρες που αναγράφονται αναλυτικά πιο κάτω... 


Έλληνα μαθητή, 

Εσύ που μπούχτισες από τα σάπια παλαιά κόμματα που μας οδεύουν κατευθείαν προς την καταστροφή. Εσύ που αηδίασες από τις ανθελληνικές θεωρίες του σχολικού κατεστημένου. Εσύ που δεν αποδέχεσαι μία ψεύτικη ελληνοτουρκική "φιλία". Εσύ που δεν ανέχεσαι πλέον την παραχάραξη της Ιστορίας. Πλέον έχεις επιλογή. 

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα βαδίζει το δικό του δρόμο για Εθνική Αναγέννηση και Κοινωνική Ανασυγκρότηση. Σε καλούμε και εσένα να συμπορευθείς μαζί μας για μία σωστή εθνική παιδιά που θα μορφώσει τις νέες γενεές. Μία παιδεία που θα εμφυσήσει το φρόνημα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Δώσε απάντηση με την παρουσία σου και την αγωνιστικότητα σου στους πολιτικάντηδες που θέλουν να καταστείλουν την δράση του κινήματος μας. Μέρα με την μέρα το κίνημά μας μεγαλώνει και γίνεται ακόμα πιο δυνατό έτοιμο να χτυπήσει το κατεστημένο.


Συσπείρωσε τις γραμμές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), επέτρεψε μας να σε καλούμε συναγωνιστή και αντιστάσου στο σύστημα που κάποιοι έφτιαξαν με μοναδικό σκοπό τον ανθελληνισμό της Κύπρου. Γύρισε την πλάτη σου στο ξενόδουλο κατεστημένο και χάραξε την πορεία σου με το μοναδικό Εθνικιστικό κίνημα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Κρίνεται το μέλλον το δικό σου και των παιδιών σου, μην το αφήσεις στα χέρια τους.

Συγκεντρώσεις ανά πόλη:

Λευκωσία:
Σάββατο (22/09)
Ώρα: 11:00
Πολιτικά Γραφεία: Ανδρέα Αραούζου 7Β,

(Δίπλα από το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Πάροδος Λεωφ. Μακαρίου)


Λάρνακα:
Παρασκευή (21/09)
Ώρα: 20:30
Πολιτικά Γραφεία: Λόρδου Βύρωνος 50 
(Πάνω από το ACAPELLA MUSIC STORE)

Λεμεσός:
Σάββατο (22/09)
Ώρα: 11:00
Πολιτικά Γραφεία: Αθηνων 082 - Γραφείο: 108Β

(Περιοχή Ανεξαρτησίας, απέναντι από ΑΤΗΚ (CYTA))

Πάφος:
Σάββατο (22/09)
Ώρα: 19:00
Πολιτικά Γραφεία: Νίκου Νικολαΐδη 4, Γραφείο 303
(δίπλα από τα δικαστήρια)

Δημοφιλείς αναρτήσεις