Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Βοήθεια σε άπορες οικογένειες ...


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για άλλη μια φορά βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα Κύπριου πολίτη και στις οικογένειες οι οποίες έχουν ανάγκη από βοήθεια, αλλά δυστυχώς έχουν εγκαταλειφθεί και απαξιωθεί πλήρως από το κράτος.


Είναι γνωστό ότι πολλοί συμπατριώτες μας ζουν στα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης, ενώ πάρα πολλοί από αυτούς έχουν μείνει άνεργοι λόγω αντικατάστασης τους από ξένους και λαθρομετανάστες.

Επιπλέον, το κράτος αδιαφορεί και δεν βοηθάει καθόλου τους συμπατριώτες μας που βρίσκονται σε αυτή την άσχημη θέση. Αντιθέτως δίνει με την σέσουλα επιδόματα και χρήματα στους τουρκο“κύπριους” και στους παράνομους μετανάστες σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς, πράγμα προκλητικό και αφήνει στο περιθώριο οικογένειες συμπατριωτών μας οι οποίες έχουν πραγματική ανάγκη για βοήθεια.

Δυστυχώς βλέπουμε τους Έλληνες Κύπριους να μετατρέπονται από τους χειρισμούς του κράτους σε πολίτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, στην ίδια τους την χώρα.    

Μέσα στα πλαίσια κοινωνικής βοήθειας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), προς τους άπορους και εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας, μέλη της Τ.Ο. Πάφου, έκαναν διανομή τροφίμων σε σπίτια άπορων οικογενειών οι οποίες  είχαν πραγματική ανάγκη και βοήθησαν έτσι τους ανθρώπους αυτούς στις δύσκολες ώρες που περνούν.Δημοφιλείς αναρτήσεις