Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου (30/9/12) σχετικά με το συκοφαντικό δημοσίευμα της εφ. "Χαραυγή"


Στην συνήθη πρακτική της προσέφυγε και πάλι η εφημερίδα "Χαραυγή", αφού για άλλη μια φορά προπαγανδίζει εναντίον του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), παρουσιάζοντας αναλήθειες και θέλοντας να φτιάξει πλαστές ιστορίες. Φαίνεται ότι ενόχλησε η παρουσία των μελών μας, που ως Έλληνες Χριστιανοί παρευρέθηκαν στην λειτουργία του εσπερινού και στην περιφορά των λειψάνων του Αγίου Νεοφύτου.


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έδωσε το παρόν του στον εσπερινό την παραμονή της εορτής του Αγίου Νεοφύτου και ανέλαβε την περιφορά της λειψανοθήκης με τα οστά του Αγίου μετά από κάλεσμα της Ιεράς Μονής Αγίου Νεοφύτου.

Όσο για τα ψεύδη περί αγανακτήσεως των πιστών και άλλων αναληθειών του εκφραστικού οργάνου του ΑΚΕΛ, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι οι πιστοί που παρευρέθηκαν στην Ιερά Μονή Αγίου Νεοφύτου, όχι μόνο δεν αποδοκίμασαν την παρουσία των μελών μας, αλλά τους συνεχάρηκαν κιόλας! Δεν ήταν λίγοι, αυτοί οι οποίοι μας δήλωσαν ότι είμαστε το μοναδικό κόμμα που βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα Κύπριο πολίτη και μας καλούσαν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Δυστυχώς για τα κομματόσκυλα, ευτυχώς όμως για την Κύπρο, οι πολίτες άρχισαν να κατανοούν ότι το μόνο κόμμα που νοιάζεται για την πατρίδα, είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Τρανή απάντηση στην λάσπη που προσπαθείτε να ρίξετε στο Εθνικιστικό Κόμμα είναι η φωτογραφία με τα μέλη μας, την οποία και σας παρουσιάζουμε, κατά την περιφορά των λειψάνων και γύρω τους, πλήθος πιστών που δεν φαίνεται να ενοχλούνται με την παρουσία μας.


Όσο για τα φαιδρά, περί αφαίρεσης των αρχικών του κόμματός μας από τις μπλούζες μας για τη δήθεν μη πρόκληση επεισοδίων, εμείς πήγαμε στην εκκλησία χωρίς διακριτικά του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) όπως φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ από τις φωτογραφίες τις οποίες παρουσιάζουμε και πάλι. Πρέπει άλλωστε να αναφέρουμε πως η αντιπροσωπεία μας παρευρέθηκε στην ιερά μονή Αγίου Νεοφύτου, για να βοηθήσει, μετά από σχετικό αίτημα. Δεν πήγαμε εκεί για λόγους ψηφοθηρίας, όπως έμαθαν να κάνουν πολύ καλά οι ομοϊδεάτες σας, ούτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο.Όσο για την Ελληνική σημαία που είχαν τα μέλη μας στις μπλούζες τους και τόσο ενόχλησε το συντάκτη της εφ. "Χαραυγή", να σας ενημερώσουμε πως αυτή είναι η σημαία του Έθνους μας, όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους! Για την σημαία αυτή και για το Έθνος μας ο Κυπριακός Ελληνισμός έδωσε το αίμα του για να διαφυλάξει τα Ελληνικά χώματα της πατρίδος μας ακέραια και εμείς δεν πρόκειται να την υποστείλουμε για κανένα.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζουμε το συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή» και καλούμε τους υπεύθυνους να ανακαλέσουν. Αν όντως διαθέτει κάποια στοιχεία να τα παρουσιάσει με σχετικές φωτογραφίες, όπως κάναμε και εμείς στο παρόν δελτίο τύπου.

Η προπαγάνδα σας, δεν θα περάσει…

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις