Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (18/09/12) σχετικά με τον βιασμό 13χρονης από Σύρο εργάτη

Άφωνη αφήνει την λαϊκή μάζα ένα ακόμα νέο φρικτό έγκλημα κατά των Ελλήνων της Κύπρου, που έγινε στην Πάφο. Αυτή την φορά το θύμα είναι ανήλικη, 13 χρονών και θύτης 28χρονος Σύρος.

Πιο συγκεκριμένα η 13χρονη έσπασε την σιωπή της και το φόβο που της προκάλεσε το ανθρώπινο αυτό τέρας και μίλησε στην μητέρα της. Στην συνέχεια συνοδευμένη από τη μητέρα, της μετέβη χθες Τρίτη στην αστυνομία της Πάφου και κατήγγειλε ότι από την 1η μέχρι και τις 15 Αυγούστου, εργάτης από τη Συρία, που εργαζόταν στο σπίτι της στο οποίο γινόταν ανακαίνιση, τη βίασε δύο φορές.

Ο Σύρος, σύμφωνα με περισσότερες πληροφορίες που λάβαμε, απείλησε το ανήλικο κοριτσάκι, ότι αν δεν συναινέσει σε ερωτική πράξη μαζί του, θα την σκοτώσει.

Σύμφωνα πάντα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το κοριτσάκι διαπίστωσε ότι υπήρχε ρήξη παρθενικού υμένα.

Εναντίον του αλλοδαπού υπανθρώπου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, όμως μέχρι στιγμής καταζητείται, αφού είναι άφαντος.

Θα αντιδράσουν τώρα οι αυτόκλητοι προστάτες των μεταναστών και οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές"; Όταν κύριοι το έγκλημα διαπράττεται από αλλοδαπό εις βάρος Έλληνα της Κύπρου, τότε όλοι αυτοί δεν θίγονται από τον ρατσισμό εις βάρος μας; 
Η απάντηση είναι φυσικά όχι!!!

Τα νομοθετικά κείμενα εκείνα πού υπερασπίζουν την κοινωνία μας από τέτοιου είδους εγκλήματα υπάρχουν. Αυτό που λείπει είναι η πολιτική βούληση για να γίνουν πράξη τα πιό πάνω.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), εκφράζοντας την πλειοψηφία του Κυπριακού Ελληνισμού, απαιτούμε την άμεση απέλαση των παρανόμων μεταναστών και την παραδειγματική αυστηρή τιμωρία των εγκληματιών αλλοδαπών, που θα αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα για επανάληψη τέτοιων φαινομένων.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μέτωπου (Ε.ΛΑ.Μ.) 

Δημοφιλείς αναρτήσεις