Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (18/09/12) για τις δηλώσεις Μπαρόζο

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στα πλαίσια ετήσιας ομιλίας του. Συγκεκριμένα προέβη σε δηλώσεις, οι οποίες παραπέμπουν στη de facto ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης. Ο κύριος αυτός που καλεί να τεθούν εκτός νόμου οι Έλληνες Εθνικιστές, τώρα επιθυμεί τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού υπερκράτους μέσα στο οποίο, κουμάντο θα κάνει το διεθνές κεφάλαιο και το γραφειοκρατικό κατεστημένο των Βρυξελλών. Μία τέτοια κίνηση θα την μετατρέψει σε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Οι αποφάσεις του έθνους πρέπει να έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από αυτές οποιουδήποτε οργάνου της ΕΕ. Πάνω από όλα για μας είναι η Εθνική Ανεξαρτησία, η οποία καταστρέφεται από την οποιαδήποτε παρέμβαση των Ευρωπαϊκών Οργάνων.

Παράλληλα ο κ Μπαρόζο δήλωσε πως "θα ήταν μεγάλο λάθος να αφήναμε την υπόθεση του έθνους αποκλειστικά στους λαϊκιστές και στους εθνικιστές". H δήλωση του σαφώς και μας χαροποιεί αφού αποδεικνύει με τον πιο επίσημο τρόπο πως οι Εθνικιστές είναι οι μόνοι πραγματικοί εχθροί της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δήλωση, δείγμα πως οι Ευρωπαίοι τρέμουν την ιδέα εθνικών διακυβερνήσεων, αφού γνωρίζουν πως αυτό θα αποτελέσει ταφόπλακα στα εθνομηδενιστικά σχέδια τους.

Η ΕΕ των τοκογλύφων και των καπιταλιστών, δεν είναι αυτό που ως Έλληνες Εθνικιστές οραματιζόμαστε. Η θεωρία μας είναι μία Ευρώπη των Εθνών, όπου οι ευρωπαϊκοί λαοί θα συνεργάζονται και θα είναι σύμμαχοι, μακριά από υπερατλαντικούς προστάτες. Μία Ευρώπη απαλλαγμένη από περίπλοκες γραφειοκρατίες, απαλλαγμένη από τραπεζίτες, οι οποίοι θεωρούν το κέρδος ως το υπέρτερο και απόλυτο ιδανικό.

Για την Ευρώπη των Εθνών, αγωνιζώμαστε μαζί με τα υπόλοιπα εθνικιστικά κινήματα.


Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις