Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (14/09/12) Τροφοδοτούν την εισβολή αστοιχείωτοι Έλληνες της Κύπρου


Συγκλονιστικές πληροφορίες βρίσκουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τον JCC (οικονομικό οργανισμό), σε στοιχεία του, από τις αρχές του Σεπτεμβρίου, Ελληνοκύπριοι σπατάλησαν εξωφρενικά ποσά με πιστωτικές κάρτες, στα κατεχόμενα μας εδάφη και στην τουρκία.


Μέχρι τον Αύγουστο, οι κάρτες των Ελληνοκυπρίων χρεώθηκαν 4,5 εκατομμύρια, για συναλλαγές που έγιναν στο ψευδοκράτος και στην τουρκία! Συγκεκριμένα πληρώθηκαν 1.234.465 ευρώ για διαμονές στα κατεχόμενα,
και επιπλέον 824.166 ευρώ για διαμονές σε ξενοδοχεία στην τουρκία, στην οποία ταξίδευαν μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου. Για τα εισιτήρια αυτά πλήρωσαν 765.303 ευρώ στο ανδρείκελο της τουρκίας, το ψευδοκράτος και επιπλέον 953.959 ευρώ στην τουρκία, για κρατήσεις σε ξενοδοχεία.

Επίσης, μέσα στο 2012, Ελληνοκύπριοι, μέσω πιστωτικών καρτών έκαναν 4.211 πράξεις, για ποσά πέραν των 570.000 ευρώ στο ψευδοκράτος, και 146.000 ευρώ στην τουρκία, για παιχνίδια σε καζίνο, αλλά και για άλλα τυχερά παιχνίδια.

Δεν φτάνει που το κράτος δίνει χρήματα και επιδόματα στους τουρκο"κύπριους", βλέπουμε για άλλη μια φορά τους αστοιχείωτους "συμπατριώτες" μας να χρηματοδοτούν τον εχθρό μας, ο οποίος μεταξύ άλλων, χρησιμοποιεί τα χρήματα αυτά για ενίσχυση του στρατού του, μέσω αγοράς στρατιωτικού εξοπλισμού. Την ίδια ώρα οι συμπατριώτες μας αυτοί, δεν βλέπουν ότι  πολλοί άλλοι Έλληνες της Κύπρου, κυριολεκτικά αδυνατούν να βγάλουν τα προς το ζην. Ταυτόχρονα η Κύπρος ετοιμάζεται να ζήσει δύσκολες στιγμές, αφού ήδη βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ένταξη της στο μηχανισμό στήριξης, ένα βήμα το οποίο θα την κάνει προτεκτοράτο των δανειστών και των τοκογλύφων της Ευρώπης.

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), καταδικάζουμε τις ενέργειες των συμπατριωτών μας, που χρηματοδοτούν με τον τρόπο τους τον εισβολέα, και χωρίς κανέναν ενδοιασμό και κανένα ίχνος ντροπής, συνεχίζουν να περνούν τα οδοφράγματα καθημερινά. Εμείς πιστοί, σταθεροί και αμετάκλητοι στις θέσεις μας, απαιτούμε το άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων, τα οποία προσφέρουν άπειρα δεινά στον τόπο μας όπως το πέρασμα ναρκωτικών, όπλων, άλλων παράνομων υλικών και λαθρομεταναστών, προσφέροντας έτσι μια σημαντική οικονομική ανάσα  συντήρησης του κατοχικού στρατού και του ψευδοκράτους.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις