Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (14/09/12) σχετικά με την Τρόικα, τους διεθνείς τοκογλύφους και τους πεμπτοφαλαγγίτες πολιτικάντηδες μας


Τις τελευταίες μέρες ο Ελληνισμός της Κύπρου δέχεται καταιγισμό μέτρων που ενδέχεται να λάβει η Τρόικα. Συγκεκριμένα τις παρελθόντες ώρες οι Τροϊκανοί ανακοίνωσαν τα μέτρα που θα λάβουν για την «αύξηση των εσόδων της κυπριακής οικονομίας».
Αδιαμφισβήτητα σήμερα η οικονομική ύφεση βρίσκεται στο επίκεντρο της δημόσιας ζωής. Οι πολιτικάντηδες μας, μαζί με τους τοκογλύφους, μας «απειλούν» πως οφείλουμε να εναρμονιστούμε στα νέα δεδομένα, αλλιώς θα πεινάσουμε.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει ως ιδεολογία τον Λαϊκό Εθνικισμό. Ο όρος Λαϊκός καταδεικνύει την πεποίθηση μας πως ο καπιταλισμός δεν οδηγεί τους λαούς στην ευημερία. Ειδικά σήμερα που ο καπιταλισμός έχει διαμορφωθεί σε ένα ληστρικό μηχανισμό εις βάρος των λαών. Η  εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και η συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων είναι μονάχα λίγα από τα μέτρα που εν μία νυκτί μπορούν να υποδουλώσουν τον κυπριακό ελληνισμό στους παγκόσμιους τοκογλύφους.

Μηδενός εξαιρουμένου, τα μεγάλα κανάλια της διαπλοκής δεν αναφέρουν ούτε λέξη για τα εθνικά μέτρα που πρόκειται να λάβουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι. Ούτε λέξη για την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Όλα αυτά γίνονται για ένα και μοναδικό λόγο. Ζούμε πλέον στην εποχή της ηθικής κατάπτωσης όπου αξίες οικονομικές τίθενται πάνω από τη ζωτικότητα του έθνους. 

Τα κοινοβουλευτικά κόμματα που στη θεωρία θα αντιταχθούν στην Τρόικα είναι αυτά που πλήττονται οικονομικά. Είναι όλοι αυτοί όμως που οδήγησαν την πατρίδα μας στην παρακμή, είναι αυτοί που σήμερα παρουσιάζονται ως προστάτες αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από τραγικά υποχείρια των παγκόσμιων τοκογλύφων. Είναι αυτοί που καταβροχθίζουν τους βουλευτικούς μισθούς και τις κομματικές επιχορηγήσεις συντηρώντας κομματικές επιχειρήσεις με το κρατικό χρήμα.

Η Κύπρος εάν θέλει μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Αυτό όμως απαιτεί εθνική ηγεσία, απαιτεί κυβερνώντες που θα έχουν την δύναμη να αντισταθούν στους διεθνείς πειρατές των εθνικών οικονομιών, οι οποίοι λεηλατούν τον εθνικό πλούτο της πατρίδας μας. 

Σήμερα η Κύπρος δεν είναι ανεξάρτητο κράτος. Οι παγκόσμιοι δανειστές διαπραγματεύονται τη τύχη του λαού μας και αποφασίζουν αντί για εμάς. Για να επιλύσει η πατρίδα μας το οικονομικό πρόβλημα οφείλει να χαράξει μία ανεξάρτητη εξωτερική και ενεργειακή πολιτική. Με λόγια απλά χρειάζεται ενδυνάμωση της Εθνικής Φρουράς. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί μία μικρή αλλά ισχυρή Πολεμική Αεροπορία και Ναυτική Δύναμη. 

Πλέον όμως ένα οικονομικό χάος έχει επέλθει. Σε λίγα χρόνια οι Έλληνες Κύπριοι θα έχουν αποδεχθεί την άθλια οικονομική τους θέση και θα συναινέσουν μετά χαράς στην αποσάθρωση της εθνικής μας άμυνας λόγω χρέους. Αμέσως μετά θα προσέλθουν ως σωτήρες οι παγκόσμιες δυνάμεις, οι οποίες θα αφαιμάξουν τον ορυκτό μας πλούτο. Στην αντίπαλη πλευρά θα βρεθούν οι Τούρκοι και τα δεκανίκια τους οι Τουρκο“κύπριοι” που θα λάβουν το δώρο της συνεκμετάλλευσης. 

Η πατρίδα μας και η οικονομία της δεν θα σωθεί με την κάθοδο ξένων επενδυτών αλλά με την επιστροφή μας στην παραγωγή. Η απόδοση κινήτρων για την ανάπτυξη του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα. Κίνηση η οποία θα φέρει ξανά στο προσκήνιο την εθνική παραγωγή στους τομείς γεωργία-κτηνοτροφία και την βιομηχανία.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι ξεκάθαρο. Κανείς ξένος δεν μπορεί να εκχωρήσει ούτε ένα εκατοστό της εθνικής μας κυριαρχίας. Παράλληλα δεν θα δεχθούμε κανείς, είτε τοκογλύφος είτε πεμπτοφαλαγγίτης εντολοδόχος να διαλύσει τη πατρίδα μας. Θέλουμε μία πατρίδα μόνο για Έλληνες. 

Όσοι παριστάνουν τους καλοθελητές και τους ανθρωπιστές εις βάρος του λαού μας, θα βρουν απέναντι τους το λαϊκό εθνικιστικό κόμμα. Η τυραννία των παγκόσμιων τοκογλύφων δεν θα περάσει. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι η πρώτη επιλογή για τον Έλληνα Κύπριο που επιθυμεί την ενδυνάμωση και την υπεράσπιση της πατρίδας μας.


Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις