Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (11/09/12) αναφορικά με τις δηλώσεις Έρογλου


Δεν χρειάζεται καν διάψευση των όσων δήλωσε ο «κ». Έρογλου για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο(Ε.ΛΑ.Μ.) και δήθεν απειλητικές επιστολές εκ μέρους μας σε συγκεκριμένους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς αυτές οι δηλώσεις στερούνται σοβαρότητος και συν τοις άλλοις έχουν ήδη διαψευσθεί επισήμως από τη Κυβέρνηση. Εξάλλου, πάγεια πολιτική του Κόμματος μας είναι ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει καμία επαφή με τον εκπρόσωπο ενός ψευδοκράτους, το οποίο ο ίδιος ο Ο.Η.Ε χαρακτήρισε νομικά άκυρο.

Άξιο σχολιασμού όμως είναι το γεγονός πως η κατασυκοφάντηση του Κόμματος μας από τον κατοχικό ηγέτη έρχεται να συνταυτιστεί με την προπαγάνδα που ασκήθηκε κατά καιρούς εναντίον του αγώνος που διεξάγει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) από συγκεκριμένους ακροαριστερούς κύκλους και ολόκληρο το πολιτικό μας κατεστημένο.

Όταν λοιπόν σε αυτόν τον ανελέητο μαραθώνιο υπονόμευσης του νομίμου πολιτικού αγώνος που διεξάγει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), εισέρχεται και το ίδιο το ψευδοκράτος αυτό αποτελεί για εμάς τίτλο τιμής.

Είναι μια ακόμη απόδειξη του ποια είναι η μοναδική πολιτική δύναμη, που μέχρι και ο εχθρός θεωρεί ως απειλή για τα σχέδια ομοσπονδοποίησης της Πατρίδος μας. 

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις