Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου (04/09) αναφορικά με τις δηλώσεις Ανα(ν)στασιάδη στη τουρκική Hurriyet

Για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ), το σημαντικό της υποθέσεως δεν είναι κατά πόσον έγιναν ή όχι οι συγκεκριμένες( υπέρ της ομοσπονδίας) δηλώσεις εκ μέρους του κ. Αναστασιάδη στην εν λόγω εφημερίδα.

Το σημαντικό του ζητήματος αυτού είναι το εάν ο κ. Αναστασιάδης και το κόμμα του είναι υπέρ της επίλυσης του Κυπριακού υπό μορφή Ομοσπονδίας. Εννοείται πως η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι πολύ απλή, εάν αναλογιστεί κανείς τις πράξεις του Δημοκρατικού Συναγερμού από το 1976 μέχρι σήμερα.

Η κατ΄εμάς ανθελληνική στάση (η οποία βαπτίζεται "κυανόλευκη" προεκλογικά) του συγκεκριμένου κόμματος δεν είναι κάτι καινούργιο και δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Το ζητούμενο είναι η λαϊκή βάση του Δημοκρατικού Συναγερμού, η παλαιά ενωτική παράταξη δηλαδή, να γυρίσει την πλάτη στους τσαρλατάνους της δεξιάς και να συσπειρωθεί στην Εθνική Πρωτοπορία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για να δώσει την μάχη με τους αυθεντικούς Πατριώτες και Εθνικιστές. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία, όποιος στηρίζει τους ανθρώπους του ΔΗ.ΣΥ, τους νομιμοποιεί.

Γραφείο τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δημοφιλείς αναρτήσεις