Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Η Τρόικα δανείζει, δεν δωρίζειΔύσκολες ώρες στην νήσο με την κάθοδο των Τροϊκανών. Η Τρόικα ετοιμάζει οδυνηρά για την πατρίδα μας μέτρα τα οποία αναμένεται να υποδουλώσουν την Κύπρο στα χέρια των παγκόσμιων τοκογλύφων. Όλα αυτά φαίνεται να αγνοοεί η κυβέρνηση, και η Τρόικα θα εφαρμόσει την πολιτική της όσο και αν ο κ. Χριστόφιας λέει πως δεν θα το δεχτούμε. Όλα αυτά είναι στάχτη στα μάτια του λαού με προφανή σκοπό τον αποπροσανατολισμό του λαού και την εκφυγή ευθυνών. Αυτό που ξεφεύγει όμως στον κ. Χριστόφια είναι πως η ίδια η κυβέρνησή του ήταν αυτή που κάλεσε τον οργανισμό.
Δεν πρόκειται το ΔΝΤ να δώσει λεφτά στην πατρίδα μας, και να μην είναι σίγουροι πως θα τα πάρουν πίσω και με το παραπάνω. Δεν θα μας παραξενέψει η χρηματοπιστωτική αυτή εταιρεία να βάλει χέρι στο φυσικό αέριο και να μπει στην διεκδίκηση των υδρογονανθράκων που απλόχερα μας προσφέρει η φύση. 

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τασσόμαστε ξεκάθαρα κατά της καθόδου οποιουδήποτε χρηματοπιστωτικού οργανισμού, που στις αποσκευές του εκτός από εκατομμύρια τοκογλυφικά ευρώ θα βρίσκονται αντιλαϊκά μέτρα, αλλά κυρίως εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Η χάραξη ανεξάρτητης εξωτερικής και ενεργειακής πολιτικής, που θα έδινε οριστικό τέλος στα οικονομικά προβλήματα της νήσου, απαιτεί εθνική αναγέννηση. Με απλά λόγια απαιτείται μία μικρή αλλά ισχυρή Πολεμική Αεροπορία και Ναυτική Δύναμη.

Πλέον όμως ένα οικονομικό χάος έχει επέλθει. Σε λίγα χρόνια οι Έλληνες Κύπριοι θα έχουν αποδεχθεί την άθλια οικονομική τους θέση και θα συναινέσουν μετά χαράς στην αποσάθρωση της εθνικής μας άμυνας λόγω χρέους. Η πατρίδα μας και η οικονομία της δεν θα σωθεί με την κάθοδο ξένων επενδυτών αλλά με την επιστροφή μας στην παραγωγή. Η απόδοση κινήτρων για την ανάπτυξη του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα. Κίνηση η οποία θα φέρει ξανά στο προσκήνιο την εθνική παραγωγή στους τομείς γεωργία-κτηνοτροφία και την βιομηχανία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις