Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Εκατοντάδες Τ/"κ" στον θύλακα των Κοκκίνων και φέτος

Όπως κάθε χρόνο οι ξεφτιλισμένοι κυβερνώντες αλλά και συγκυβερνώντες επέτρεψαν και φέτος στους τ/"κ" αδελφούς τους να γιορτάσουν πάνω στα άγια χώματά μας  για την επέτειο των βομβαρδισμών Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.


Ακόμα και ο Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος μετέβη στο θύλακα των Κοκκίνων με ελικόπτερο, έδωσε το παρόν του. Αντίδραση όμως καμιά!

Από το ΑΚΕΛ φυσικά για τον απλό κόσμο, ήταν αναμενόμενο, οι υπόλοιποι που εν καιρώ εκλογών θα φορέσουν, όπως μας έχουν συνηθίσει και πάλι το πλαστό προσωπείο του πατριωτισμού, πού χάθηκαν και δεν αντέδρασαν; Εμείς όμως αναμέναμε από όλο το συρφετό που υπάρχει στα βουλευτικά έδρανα την απόλυτη ανοχή, πράγμα που φυσικά και έγινε …

Ο Πρόεδρος κοινοτικού συμβουλίου Κάτω Πύργου δήλωσε

«Είναι μια μέρα αποφράδα για την Τηλλυρία. Πέρασαν -όπως κάθε χρόνο εδώ και 48 χρόνια τώρα- οι Τουρκοκύπριοι για να γιορτάσουν τη νίκη τους στα Κόκκινα. Όμως εγώ αισθάνομαι περήφανος για την κοινότητά μου και τις γύρω περιοχές και για ολόκληρη την Κύπρο που εδώ πριν 48 χρόνια αντιστάθηκαν, για να κρατηθεί αυτή η περιοχή ανέπαφη».

Εμείς ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) το έχουμε αναφέρει πριν λίγες μέρες πως αυτή η ενιαία εκδήλωση είναι απαράδεκτη και πρέπει ΑΜΕΣΑ να απαγορευτεί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις