Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Δέκα χρόνια φυλάκισης σε Τουρκο"κύπριο" σφετεριστή ελληνικών περιουσιών

Σε δέκα χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο Τουρκο"κύπριος" επιχειρηματίας Ασίλ Ναδίρ αφού κρίθηκε ένοχος σε δέκα κατηγορίες κλοπής, που αφορούν ποσό 29 εκατομμυρίων στερλίνων από την εταιρεία Polly Peck.
Ο ένοχος ήταν χρηματοδότης του παράνομου κράτους των κατεχομένων, αποκτώντας τεράστια περιουσία, σφετερίζοντας ελληνοκυπριακές περιουσίες με τις ευλογίες του Ραούφ Ντενκτάς.

Το δικαστήριο μάλιστα "λόγω πρότερου έντιμου βίου" θα αποφυλακίσει τον Τουρκο"κύπριο" στα πέντε έτη της ποινής του. Από την πλευρά μας ερωτούμε το δικαστήριο που πήρε την απόφαση, ποιός είναι ο έντιμος βίος του ενόχου; Γιατί από ότι γνωρίζουμε ο στυγνός αυτός εγκληματίας σφετερίστηκε τα περιουσιακά δικαιώματα των προσφύγων μας. 

Είναι θετικό το ότι καταδικάστηκε - για διαφορετικό λόγο - επιτέλους ένα κτήνος που ασέλγησε κατά του λαού μας, αλλά αναμένουμε την περαιτέρω καταδίκη του για όλα τα εγκλήματα κατά των Ελληνοκυπρίων. Όχι βεβαίως πως περιμένουμε τίποτα από το υπερκράτος των Βρυξελλών, που με όρους οικονομικούς δυναστεύει τα ευρωπαϊκά έθνη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις