Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Νέα έκρηξη στο σταθμό Βασιλικού βύθισε το σκοτάδι πολλές περιοχές στην Κύπρο


Έκρηξη ενός μετασχηματιστή, σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν της 2 το πρωί, στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Βασιλικού και βύθισε τη Λεμεσό αλλά και άλλες περιοχές της Κύπρου στο σκοτάδι. Σε αρκετές περιοχές της Λευκωσίας και της Λάρνακας, υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος.


Το συγκεκριμένο σταθμό ακόμη προσπαθούν να τον επιδιορθώσουν, μετά την δολοφονική έκρηξη που έγινε το τραγικό Ιούλη του 11 και στέρησε την ζωή σε 13 συμπολίτες μας, με πολλούς τραυματίες και τεράστιες καταστροφές.

Ένα έγκλημα που ένα χρόνο μετά, και κανένας μέχρι σήμερα ΔΕΝ τιμωρήθηκε, ενώ πληρώνει τα λάθη των ανεύθυνων, ο Κύπριος πολίτης βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη του πληρώνοντας υπέρογκα ποσά στην ΑΗΚ.

Σύμφωνα με τον Υπαστυνόμο Υπηρεσίας, της Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, ο οποίος ανέφερε λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος προκλήθηκε μικρή έκρηξη σε μετασχηματιστή, ενώ δεν τίθεται θέμα δολιοφθοράς.

Από την έκρηξη προκλήθηκε μικρή πυρκαγιά η οποία κατασβέστηκε άμεσα έτσι δεν υπήρξαν οποιεσδήποτε άλλες ζημιές.

Από το περιστατικό δεν υπήρξαν οποιοιδήποτε τραυματισμοί, ενώ οι τεχνικοί της ΑΗΚ έπιασαν δουλειά για την επιδιόρθωση των ζημιών.

Άραγε ποιος θα κληθεί ΚΑΙ ΠΑΛΙ να καλύψει τις ζημιές; Ποιός θα χώσει βαθιά και πάλι το χέρι του στην είδη άδεια τσέπη του, για να πληρώσει για το νέο  πρόβλημα; ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις