Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

Με κάθε επισημότητα το "φακέλωμα" του ΑΚΕΛ

Σε νέα γκάφα υπέπεσε η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ. Το τελευταίο -μέχρι το επόμενο- "επίτευγμα" της σημερινής κυβέρνησης ήταν η αποστολή στα ΜΜΕ λίστα διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς με κριτήρια Ακελικά.

Μάλιστα στο πλάι ενός υπαλλήλου αναφέρει πως δεν έδειχνε ενδιαφέρον και δεν προσερχόταν αλλά όλα αυτά τα διορθώνει αφού "όταν χρειαστεί ακολουθεί το κόμμα".

Η συγκεκριμένη λίστα επιβεβαιώνει πλήρως τις φήμες περί ακελοκρατούμενης δημόσιας και ημικρατικής υπηρεσίας. Δεν μας εκπλήσσει ιδιαίτερα η συγκεκριμένη ενέργεια αφού είναι γνωστές οι κινήσεις του κυβερνώντος κόμματος, αλλά αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι η προχειρότητα με την οποία κινούνται στο Προεδρικό αφού η γκάφα αυτή δεν ήταν η πρώτη. Θέλουμε να πιστεύουμε πως μέσα από τις προχειρότητες αυτές θα έρθουν στο φως της επιφάνειας και άλλες παράνομες δραστηριότητες του σάπιου πολιτικού κατεστημένου. 

Παράλληλα όμως με την καταδίκη της κομματοκρατίας και της αναξιοκρατίας που ενυπάρχει στην συγκεκριμένη κυβέρνηση, δεν μπορούμε να μην καταγγείλουμε την υποκρισία της "αντιπολίτευσης". Άλλωστε οι Προεδρικές εκλογές δεν αργούν και ήδη άρχισαν να τάζουν λαγούς και πετραχήλια στους επίδοξους ψηφοφόρους.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ως κίνημα εθνικιστικό και λαϊκό τάσσεται ξεκάθαρα κατά της κομματοκρατίας, αλλά επιθυμεί μία κυβέρνηση αξιοκρατική που θα σέβεται και θα επιβραβεύει τον κόπο και τις γνώσεις των πολιτών της ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις