Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2012

Αναγνώριση του ψευδοκράτους ζητά ο Έρογλου


Απειλές προς πάντες εκτόξευσε τις τελευταίες μέρες ο ηγέτης του παράνομου μορφώματος του Ντεκτάς, Ντερβίς Έρογλου. Προειδοποιεί πως θα τερματίσει τις συνομιλίες σε περίπτωση που δεν αναγνωριστεί το ψευδοκράτος και η Ευρωπαϊκή Ένωση άρει τα εμπάργκο.
Είτε αυτό γίνει δεκτό, είτε όχι είναι ξεκάθαρος ο στόχος του ψευδοκράτους και της Τουρκίας. Η παγίωση της κατοχής και εν καιρώ η πλήρης τουρκοποίηση της νήσου μέσω των συνομιλιών και των ανεκδιήγητων υποχωρήσεων της πλευράς μας. 

Μας δηλώνει μάλιστα ότι εμείς ευθυνόμαστε για την απόρριψη των διάφορων σχεδίων που έφερε στην επιφάνεια ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Ευθυνόμαστε γιατί δεν ξεπουλήσαμε τα σπίτια μας, γιατί δεν ξεπουλήσαμε την πατρίδα μας. Βέβαια όλα αυτά τα ακούμε από τους πεμπτοφαλαγγίτες που έχουν κατακλύσει την ελεύθερη νήσο, και ήταν επόμενο να τα ακούσουμε και από τους κατακτητές. 

Η θέση μας ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι η άμεση διακοπή των διαπραγματεύσεων με βάση την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, απόσταγμα της οποίας ήταν το Σχέδιο Ανάν το οποίο απορρίφθηκε από το 76% του ελληνισμού της Κύπρου. Από μόνοι μας υποβιβάζουμε το πρόβλημα της πατρίδας μας, και μέσω μίας εσωτερικής πολιτικής που αγγίζει τα όρια της προδοσίας δίνουμε απλόχερα στην Τουρκία ολόκληρη την Κύπρο μας.

Μοναδική δύναμη ανάσχεσης των εθνομηδενιστικών τους σχεδίων αποτελεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.). Με φάρο και οδηγό τους αγώνες και τις θυσίες των ηρώων μας αγωνιζόμαστε για την ελευθερία μας και την επιβίωση του ελληνισμού στην Κύπρο.Δημοφιλείς αναρτήσεις